ŠTA ĆEŠ DA RAZBIJEŠ SA TOM SPRAVICOM?! MUŠKARCI NIŠTA NE ZNAJU O ORALNOM SEKSU: Kija i Goca žešće oplele po jačem polu

Autor: Republika

Zabava

05.10.2020

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan i Kija Kockar šokirale su javnost kada su razgovarale o seksu, kao i tome da muškarci ne znaju šta treba da rade u krevetu.

RepublikaFoto: twitter.com/Boty Mihrimah
Kija i Goca

Popularna pevačica je u svojoj emisiji koju vodi na K1 televiziji ugostila mlađu koleginicu, s kojom je pričala o muško-ženskim odnosima. Tržanova se najpre "pohvalila" kako ona u muškarcima budi samo ono divlje, a potom je oplela po njima.

- U muškarcima budim samo dve potrebe - da me unište od seksa ili od batina. Uglavnom muškarci pričaju o tome: "Al' sam je razbio, brate." Ja se mislim: "Druže, to je napravljeno da izbaci dete od pet kilograma. Šta ti sa tom tvojom spravicom možeš da razbiješ?" - šokirala je Goca.

 

Kija se složila s Tržankom.

- Većinom ništa ne razbijaju. I u oralnom seksu su najgori. Sa većinom mojih drugarica, kada pričam o tome, sve su u fazonu, ne, ne žele da im muškarci to rade, jer niko ne zna to da im radi - požalila se Kija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Čeda

06.10.2020 06:59

Normalni seksualni odnos služi za razmnožavanje. Svi drugi oblici su perverzije.

Odgovori 16 0
Brka

06.10.2020 07:04

Bez obzira da li su od onih koji pružaju ili uživaju u oralnom seksu, i muškarci i žene su jednako izloženi opasnosti da se zaraza HPV virusom. -Riziku su izložene i žene i muškarci. Ipak, smatra se da je kunilingus manje rizičan od felacija. Shodno tome žene su u većem riziku. S druge strane, lakše je sprovesti zaštitu kod felacija primenom kondoma, a takva zaštita se i mnogo češće u praksi primenjuje. Američki naučnici smataju da je drastičan porast popularnosti oralnog seksa u poslednjih nekoliko decenija u SAD-u doveo je do povećanja broja obolelih od tumora u području glave i grla. U ovom slučaju Srbija ne zaostaje za Amerikom.

Odgovori 14 0
Branko

06.10.2020 19:03

Frigidne žene je teško zadovoljiti.