NADOBUDNI I AROGANTNI, UMISLILI DA SU ZVEZDE! Pozadina skandala na Prvoj, OVO JE PRAVI RAZLOG ZAŠTO SU JOVANA I SRĐAN DOBILI OTKAZ

Autor: Republika

Zabava

23.09.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skandala koji su napravili jer je menadžment ove televizije dao Filipu Čukanoviću da vodi jutarnji program petkom, dobili su otkaz! To nije jedini razlog zbog kog su na Prvoj rešili da im se zahvale na saradnji.

RepublikaFoto: Prntscrin
Jovana i Srđan

Kap koja je prelila čašu bio je bahati odnos Jovane i Srđana prema saradnicima!

- Postavili su se kao da su iznad drugih zaposlenih, bili su nadobudni i arogantni. Ponašali su se u stilu velikih zvezda i za njih su važila posebna pravila. Ne samo da su imali najbolje uslove za rad i plate od 10.000 evra već su svi morali da ih slušaju. Ako se neko ne bi složio s njihovim mišljenjem, odmah bi mu održali bukvicu! Saradnike su vređali, ponižavali i psovali! Zbog toga su ih kolege prijavljivale menadžmentu za mobing. Napisano je više od deset žalbi, i to više na Srđanov račun - priča jedan od ljudi koji je radio sa njima.

 

On dodaje da su na sve moguće načine kinjili zaposlene na ovoj televiziji:

- Jovana je, čim je kročila na Prvu, napravila dramu što u šminkernici ne postoji šamponjera. Toliko je urlala i histerisala da su morali da joj ispune taj zahtev u rekordnom roku. Bila je neprijatna i prema šminkerkama. Jednu je čak nazvala kravom. Ukoliko joj se ne bi dopalo kako su je sredile, odmah bi se posvađala s njima. Voditelji i kumovi su imali pik i na garderobere koji su bili zaduženi za Jovanin i Srđanov stajling.

- Tražili su samo najbolje i najskuplje stvari. Dešavalo se da Srđan namerno uništi neku stvar ako mu se ne dopada, samo da bi se kupila nova - prepričava sagovornik Informera i naglašava da cela Prva slavi njihov odlazak:

- Kad su napuštali RTS i Pink, zaposleni su bili oduševljeni što su ih se rešili. Tako je i sada na Prvoj!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savle

27.09.2020 10:08

Јована се већ једно вријеме понашала као да је бога за браду ухватила. А није баш оправдано арогантна. Прекидала је саговорнике, смијала и смјеуљила им се у лице, а немам баш нешто утисак да је преинтелигента. Њега нећу да коментаришем, мислим да га је она заразила.