ODLUKA JE PALA! Jovana i Srđan se vraćaju na OVU televiziju - OVAKVA PONUDA SE NE ODBIJA!

Autor:

Zabava

19.09.2020

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su pre dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan i Jovana

Voditeljski par emisije "Jutro", koji je zajedničku karijeru i započeo na Javnom servisu, ukoliko bi se dogovorio s čelnicima nacionalne televizije, pojačao bi redakciju zabavnog programa. Urednica Olivera Kovačević, kako saznajemo, raspoložena je da im ponudi posao u redakciji koju vodi, a za njih dvoje napravili bi poseban, veliki večernji šou-program.

Pregovore o prelasku i uslovima s popularnim TV licima vodiće prvi čovek RTS Dragan Bujošević, koji je nedavno ponovo postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora. RTS nije u mogućnosti da ponudi uslove kao što može Prva ili neka druga privatna televizija, međutim, Jovana i Srđan imaju mogućnosti da svoj program rade za RTS i preko eksterne produkcijske kuće, kao što je prošle sezone učinio i Slavko Beleslin.

Olivera Kovačević nije želela da komentariše ova saznanja, a na pozive novinara nisu se javljali ni Jovana i Srđan. Inače, na TV Prva odmah je došlo do promene, pa je jutarnji program već počeo da vodi Filip Čukanović, a prema nezvaničnim saznanjima, navodno je upravo on razlog što su Jovana i Srđan dali otkaz.

 

Inače, čelnici TV Prva bili su veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede ujutro s gledaocima. Predložili su da njegov dan bude petak, ali se Jovana i Srđan nisu složili s tim predlogom.

Podsetimo, Joksimovićeva i Predojević su na RTS proveli pet godina, gde su vodili jutarnji program, a Srđan je uređivao i Beogradsku hroniku. Njihov prelazak na Pink 2010. godine podigao je nezapamćenu prašinu u medijima, a mnogo se govorilo o razlozima koji stoje iza tog transfera. S Pinka su otišli 2018, kako su priznali, ne zbog novca, već novih izazova i boljih uslova rada. Jovana Joksimović trenutno nije bez posla i pomaže savetima suprugu Željku oko poslova na filmu "Toma" i u novoj TV K1, tako da verovatno neće žuriti u potrazi za novim angažmanom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading