(FOTO) JOKSIMOVIĆI PROSLAVILI JEDNU OD TRI GODIŠNJICE: Jovana objavila lepe vesti - OVAJ DATUM IM JE POSEBNO BITAN

Autor:

Zabava

15.09.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke pljušte!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jovana Joksimović

Jovana Joksimović i Željko Joksimović proslavili su jednu od tri godišnjice braka.

Naime, Jovana je podelila uspomenu na svom Instagramu i napisala na engleskom: "Srećno!" uz emotikone srca.

Inače, voditeljka i pevač slave jednu od tri godišnjice – 20. januara, 2. februara i 14. septembra. Slavni par je 20. januara 2012. u tajnosti izgovorio sudbonosno “da” na Maldivima, čarobnom ostrvu na kom su proveli prvi zajednički odmor.

Foto: Instagram/printscreen

Samo nekoliko dana kasnije, tačnije, 2. februara, ozvaničili su građanski brak sklopljen na Maldivima, za koji se ispostavilo da je nevažeći, a onda su se pred Bogom zakleli na večnu ljubav jedan drugom 14. septembra 2014. godine u beogradskoj crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

Kako je Jovana ranije pričala Željko joj na početku uopšte nije bio simpatičan, a danas ne mogu da zamisle život jedno bez drugog i bez podrške koju međusobno nesebično pružaju.

- Kada su mi javili da ću voditi Evroviziju i bilo je pitanje ko će biti muškarac voditelj, sećam se da sam rekla: „Znate šta, direktore, ako ima pravde, to će biti Željko Joksimović, ali nemojte, molim vas, on mi uopšte nije simpatičan”, sve ostalo je legenda. Tada sam prvi put videla Željka i bio je sladak. Željko kada priča kako je mene upoznao govori kako me je prvi put video s leđa i da je pitao ko je ova devojka i tada smo se prvi put upoznali - prepričavala je Jovana taj sudbonosni susret.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac

- Željko i ja se, iako to možda zvuči kao kliše, svaki dan istinski volimo sve jače. Recept za to možda zvuči jednostavno, ali zaista je tako - poštujemo se i uvažavamo baš sve različitosti jedno kod drugog. Takođe, potpuno smo iskreni i takvi smo od prvog dana. Zaljubljeni smo jer se volimo i to je to, nema tu kalkulisanja - rekla je ranije Jovana Joksimović za domaće medije.

A Željko nikada nije krio koliko mu je draga bitna.

- Svaki put kada je pogledam, pogledam u svoju sreću. Srećan sam što je Jovana moja i znam da je ona bila pravi izbor. Na početku nije delovalo da ćemo biti ovako jak tim, ali mi jednostavno uživamo jedno u drugom, uživamo u životu i uvek smo tu jedno za drugo.

Jovana i Željko važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni i imaju troje dece - sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. On iz prvog braka ima ćerku Minu. Upoznali su se 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading