Treća sezona serije ’’Urgentni centar’’: Prva epizoda ostaviće fanove bez daha!

Autor:

Zabava

15.09.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni gledaoci željno su iščekivali nove epizode popularne serije „Urgentni centar“ koja ponovo startuje 15. septembra na Prvoj televiziji i emitovaće se utorkom, sredom i četrvrtkom u 22h.

RepublikaFoto: Printscreen
Sloboda Mićalović

Treća sezona donosi nam uzbudljive ali i tragične preokrete u životima svih koji rade u Urgentnom centru. Prva epizoda ostaviće publiku bez daha, snimljena je poput filma, a određeni događaji pokrenuće čitav niz dramatičnih zapleta koji će iznenaditi sve ljubitelje ove serije.

Timu Urgentnog centra pridružuju se novi članovi, sestra Marta (Sloboda Mićalović), velika ljubav doktora Arsića iz srednjoškolskih dana kao i dr Aleksa Radak (Dragan Mićanović), Nemanjin i Martin najbolji prijatelj iz detinjstva. Počinje nova etapa Urgentnog centra pa ćemo tako pored dobro poznatih likova upoznati i dr Simonidu Konjović (Marija Vicković), Damjana Mešterovića (Milan Kolak), dr Maksima Uskokovića (Nikola Vujović), Marinu Velimirović (Anja Mit) i Ninu Nik Čević (Marina Ćosić),

Kroz celu sezonu gledaćemo pregršt ljubavnih afera u kojima će jedan lik biti glavni protagonista, a sam tim Urgentog centra suočiće se i sa smrću jedne omiljene koleginice, koja će tragično nastradati obavljajući svoju lekarsku dužnost...

RepublikaFoto: Printscreen
Sloboda Mićalović u seriji "Urgentni centar"

Sve ovo i mnogo više, doživeće glavni likovi serije, koji se iz epizode u epizodu suočavaju sa ličnim problemima ali i najizazovnijim slučajevima u Urgentnom centru.

Jedna od zanimljivosti jeste da je glumac Ivan Jevtović koji tumači lik doktora Refika Petrovića, imao tu čast da režira jednu od epizoda treće sezone Urgentnog centra. Glumac je dugi niz godina i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti: „Ova prilika koju sam dobio od produkcije da režiram je zapravo moj izazov,  režirao sam pozorišne predstave  ali režiranje prvi put sa četiri kamere, sa novim mogućnostima i što mogu da realizujem sve što mi padne na pamet, baš sam ponosan i zahvalan“, rekao Ivan za TV Prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading