Oni se vraćaju! Serija “Tate” – nova sezona!

Autor:

Zabava

15.09.2020

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva će svoje gledaoce i ove jeseni obradovati bogatim i raznovrsnim programom.

Foto: Radoslav Vladić
Marijana Mićić i Andrej Šepetkovski

Publika je u vikendu iza nas uživala u novim epizodama omiljenih muzičkih emisija "Zvezde granda" i "Nikad nije kasno", a od danas kreću nove epizode popularne domaće serije"Tate".

Nove ljubavi, razvodi, zapleti I raspleti očekuju nas u ovoj izuzetno gledanoj I popularnoj seriji čiji se nastavak s nestrpljenjem iščekivao.  

Seriju potpisuje dobro poznata ekipa pod rediteljskom palicom Vlade Aleksića i Milana Konjevića s jednom, sada već svima poznatom izmenom u glumačkoj postavi. U ulozi uspešnog advokata, šarmera Petra Malbaše kojeg je u prvoj sezoni glumio Filip Juričić, sada ćemo gledati Milana Kalinića koji se u ovoj ulozi odlično snašao.

Ova humoristička, porodična serija sa melodramskim zapletom, pored sjajne četvorke - Prljeta, Janković, Kalinić I Šepetkovski prati I sudbinu njihovih žena, bivših ljubavi, dece, komšija….Sjajna ženska postava predvođena Ljubinkom Klarić, Marijanom Mićić, Tašanom Djordjević i Tamarom Radovanović, od sredine septembra unosi vedrinu i odličnu zabavu u naše domove. Svakog radnog dana u 20 časova deo ove sjajne glumačke postavi biće i Miki Damjanović, Jovana Jelovac-Cavnić, Anja Alač, Katarina Žutić, Srdjan Janković, Jelica Sretenović, Sonja Kolačarić, Boris Pingović, Nela Mihajlović kao I mladi glumci Staša Nikolić, Nikola Brun….

RepublikaFoto: Radoslav Vladić
Serija "Tate"

Priča je smeštena u jedno beogradsko naselje I prati sudbine advokata I  njegove saradnice,  propalog glumca u nesnađenoj ulozi bivšeg I sadašnjeg muža, vlasnika picerije koji je pred razvodom I udovca veterinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading