NA POMOLU MEDIJSKA TRANSFER BOMBA: Minja Miletić prelazi na Prvu?!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Zabava

21.09.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se prašina nakon što su Jovana Joksimović i Srđan Predojević saopštili da odlaze sa Prve, a na njihovo mesto je došao dotadašnji saradnik Filip Čukanović. Po reakcijama aktera tog sukoba, jasno je da rastanak voditeljskog para sa televizijom nije prošao u prijateljskoj atmosferi.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Minja Miletić

Sa Prve poručuju da su raskinuli saradnju sa Jovanom i Srđanom zbog "nepoštovanja radnih obaveza", a Joksimovićeva je na te reči imala kratak komentar: "Kakva televizija, takva i objava!"

Naširoko se spekulisalo o razlozima za odlazak Joksimovićeve i Predojevića sa Prve, a čini se da ta priča nije "od juče" i da je ta televizija već duže vreme pokušavala da nađe adekvatnu zamenu za dvojac.

RepublikaFoto: youtube.com/PrvaTv
Srđan i Jovana

Prva je ponudila Minji Miletić, urednici i novinarki N1, da pređe na njihovu televiziju. 

- Čelnici Prve nisu zadovoljni rejtingom jutarnjeg programa kao i nepoštovanjem radnih obaveza Srđana i Jovane. Zato su i kontaktirali Minju kao iskusnu novinarku, ne bi li unapredili postojeću programsku šemu Jutarnjeg. Ona je poznata po svojim "hard talk" intervjuima i većina gostiju ima strah da gostuje kod nje. Vlasnik TV Prva Srđan Milovanović je još prošle godine kontaktirao novinarku Minju, ali do dogovora nije došlo. Sada ponovo pokušavaju da je dovedu i pitanje je da li će ovoga puta imati više sreće i da li će se novinarka pre vremena vratiti sa porodiljskog - kaže izvor blizak Prvoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vuki

21.09.2020 14:39

Pa više joj se isplati da predje na tv Prva jer neće morati više da putuje na relaciji Luksemburg-Beograd...

Odgovori 10 0
Marko

21.09.2020 20:27

Ma nema nista od toga da Minja Miletic predje na prva tv ona je za N1 lepotica odbi prva tv Minja molim te ova prva tv je smesna sto njoj nude da predje na prva tv kad znamo da N1 nece pustiti Minju sigurno jer su sbb i mts u ratu