GOREĆE TRENDING: Teodora i Emina Jahović snimile duet, uskoro i spot koji će sve oduševiti!

Autor:

Zabava

18.09.2020

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora podigla karijeru na viši nivo!

Foto: instagram.com/printscreen
Emina Jahović i Teodra Džehverović

Svi znamo da je Teodora Džehverović najbolje iskoristila svoj boravak u rijaliti šouu "Zadruga" i za kratko vreme postala jedna od najpopularnijih mladih muzičara na našoj muzičkoj sceni.

Teodora ne staje, čak ni tzokom korone, zbog čega dobija i kritike, ali je to nekako pregrmela i nastavila sa svojim radom.

Hitovi poznate pevačice se nižu iz godine u godinu, od "Kristijana Greja" do "Gasoline", a sada je sošlo vreme za duet sa koleginicom, i to ni manje ni više, nego sa pop zvezdom Eminom Jahović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gore ? #teodoradzehverovic #TeodoRa

Објава коју дели FAN (@tein.lerdi) дана 18. Сеп 2020. у 5:45 PDT

Pop zvezda i mlada nada buduće muzičke scene u Srbiji uveliko snimaju spot za pesmu "Malena", a Instagram se usijao od komentara oduševljenih fanova koji na svoje naloge dele snimke i fotke sa snimanja ovog video materijala pod produkcijom "IDJ Videos".

Podsetimo, Teodora je do sada snimila duete sa Vukom Mobom, Devitom, Cvijom, te joj je prvi put da je ukrstila glas sa nekom velikom zvezdom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 17. Сеп 2020. у 10:24 PDT

Verujemo da svi sa nestrpljenjem čekaju "Malenu", za koju ne sumnjamo da će harati trendingom na Jutjubu u zemlji i regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading