BOMBA! Potresla se, pa mu otišla u posetu: Milica i Strugar se pomirili!

Autor:

Zabava

18.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović posetila je bivšeg dečka Petra Strugara nakon što je dobio batine, usled čega je usledilo pomirenje. Kako Srpski telegraf saznaje, Milica je došla u Beograd čim je čula šta se dogodilo Petru.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Milica i Petar

- Petar uopšte nije prošao dobro, sumnjalo se i da će morati na operaciju. Mnogi su bili u šoku, a Milica ga je pozvala odmah. Razgovarali su dugo, a onda je ona odlučila da ga poseti. Rekla mu je da je za njega tu šta god da mu treba i da se ne libi da joj traži pomoć. Kako se nisu dugo videli, shvatili su da bi bilo lepo da sebi pruže još jednu šansu, te su se pomirili. On je video koliko se Milica zabrinula za njegovo zdravlje i to mu je veoma značilo - kaže pevačicina drugarica i navodi da se pevačica čak i rasplakala kada je videla koliko je stanje ozbiljno:

- Kada ga je videla, bila je u šoku koliko su mu povrede vidljive jer mu je lice tada bilo još pod otokom i sav je bio modar. Petru je bilo drago što je Milica bila uz njega i što je još jednom pokazala koliko joj je stalo do njega. Od tada se čuju redovno, ona zove da ga pita kako je i treba li mu šta, a on i kad ne treba, kaže da mu nešto treba, samo da bi što više vremena proveli zajedno.

 

Pevačica kada ga je videla u modricama, počela je da plače, kaže izvor

Nakon ovog pozvali smo Todorovićevu, ali ona nije želela da komentariše ovu situaciju, kao ni glumac.

Podsećamo da je Strugar prethodne nedelje zadobio teške udarce na salašu u Jakovu. Njega je radnik Ivan Gajić udario u vilicu, a nakon saslušanja u policiji priznao je krivicu.

Strugar: Ivan mi preti u porukama

Glumac je priznao za medije da je podneo zahtev za zabranu prilaska radnika Ivana Gajića, koji ga je udario. Kaže da zbog modrica još ne može da glumi u projektima koje je ugovorio.

- Nisam odlazio na salaš niti ću dok ne rešim situaciju vezanu za drugi prostor. U utorak je podnet zahtev za zabranu prilaska, pa se osećam sigurnije. Postoje pretnje pisane porukama od čoveka koji me je udario. To traje već neko vreme - rekao je, između ostalog, Petar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading