(FOTO) IZBLAMIRAO SE ZA MEDALJU! Poznati folker nije hteo da da 150 din za ležaljku, pa ležao na betonu: Onda se kamuflirao da ga ne prepoznaju!

Autor:

Zabava

04.09.2020

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blam godine!

RepublikaFoto: e-stock agency

Poznat je kao galantan čovek kada su u pitanju druženja, izlasci u kafane, međutim čini se da štedi na sitnicama!

Poznati folker Mitar Mirić u estradnim krugovima poznat je kao galantan čovek kada su u pitanju druženja, izlasci u kafane, međutim čini se da štedi na sitnicama.

Naime, Mitar je viđen na bazenu u Beogradu, gde je došao da potraži spas od vrućine i da se rashladi.

 

 

 

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Kako se navodi više od pola sata proveo je u bazenu, naslonjen ne zid, dok je na licu imao tamne naočare da ga znatiželjni ne bi prepoznali. Nakon toga je izašao iz vode i otišao skroz na kraj, gde je na betonu bio jedan peškir pored stola. Ispostavilo se da je tu smestio svoje stvari jer, očigledno, nije mu palo na pamet da plati 150 dinara za udobnu ležaljku, piše Kurir.

Iako je na estradnoj sceni nastupila kriza jer zbog pandemije virusa korona pevači dugo nemaju nastupe, ali Mitar sigurno pripada onoj grupi umetnika čija je egzistencija sigurna jer je decenijama u poslu, stekao je imovinu, ima brojne hitove i verovatno neku ušteđevinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading