Potresna ispovest Mikija Mećave iz bolničke postelje: Proboden sam svuda, čuvajte se, ono najgore tek dolazi!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.07.2020

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Mećava je već duže od nedelju dana je na bolničkom lečenju od koronavirusa. Stanje mu se konačno stabilizovalo, te se Mećava putem video-snimka oglasio iz bolnice i progovorio o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

RepublikaFoto: instagram.com/mikimecava0306
Miki Mećava

- Da mi je neko pričao, ne bih verovao da ću i ja to da zakačim, ali bogami, zakačio sam. Eto, danas mi je deseti dan kako sam u bolnici i juče mi je tek bilo malo bolje, inače neverovatno kako je to strašno. Sav sam izboden, proboden, šta da vam pričam... Čuvajte se, ljudi, ovo uopšte nije naivna stvar, mnogo je zaj*bano. Čuvajte se, pazite se, ovo tek sad dolazi. Nenormalna je gužva, ljudi čekaju - započeo je Miki Mećava, koji je potom nastavio:

- Nisam mogao da pomerim ruke, da pričam, da jedem... Sanjao sam, takve košmare u životu nisam doživeo kao ovo. Ovo ubija! Sam sam u sobi, ali ovde oko mene, što sam video troje-četvoro ljudi, otišli su na respiratore. Mnogo smo se opustili, mnogo... Još nije to da se osećam potpuno dobro, ali kako je bilo, ovo je sada nešto fenomenalno. Zamislite, osam dana nisam u WC išao – ovo sada sve pričam jer nije poenta da kukam, ja ovo preživljavam, ali nemojte vi. Sada je toliko opasna stvar da više ne znamo ko ima, ko nosi klicu. Obratite pažnju na te stvari, jer ovo uopšte nije naivno i ovo će trajati. Gledao sam ljude koji su se za deset minuta preokrenuli i bilo je strašno. Uplašio sam se, moram da budem iskren, a s druge strane bio sam srećan jer nikog nisam zarazio što se tiče mojih najbližih i onih u mom okruženju - rekao je on.

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Miki Mećava

Pevač je takođe još jednom iskoristio priliku da apeluje na celokupnu javnost i izrazi divljenje prema lekarima, koji se od početka pandemije junački bore s koronom i čine nemoguće za svoje pacijente.

"Ovim ljudima, ne kakav orden, kakvi bakrači... Ovde ima sestara koje su već preležale koronu, koje su jedva pregurale i evo, dan danas rade... Znate šta? Dok se mi šetkamo, kao što sam se ja šetkao, one ovde rade i ne znam da li nekome treba da bude jasno da treba da se pridržavamo svega sami zbog sebe, zbog naših najbližih... Sada već ima svakog ko je zakačio."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading