Jadna, neobaveštenja, Sanja Stanković: Da sam znala da je Tijana prostitutka, ne bih otišla na otvaranje njenog salona!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.06.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pere ruke" od Ajfonke!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja Stanković

Tijana Ajfon uhapšena je 28.maja kada je pokušala čamcem ilegalno da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom, preko reke Drine.

Tom prilikom našla se u centru skandala jer je i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju. Ovim povodom oglasila se i njena prijatlejica Sanja Stanković koja tvrdi da ništa nije znala, a da je znala ne bi bila sa njom, niti je podržala u njenim poslovima.

- Ja znam Tijanu preko Jovane. One su mnogo dobre drugarice. Jovana me je upoznala sa njom. Nikada mi Tijanu nije pominjala u tom kontekstu, one su baš dobre. Ne bih ni išla na otvaranje njenog salona da sam znala za ovo - rekla je Sanja Stanković.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Sanja Stanković

Podsećamo, Sanjino ime se već provlačilo u kontekstu prostitucije kada je u drugoj sezoni rijalitija bila uvučena u razna pitanja o navodnoj prostituciji, nakon hapšenja makroa Mihaila Maksimovića, kao i Ana Korać.

Ona je objasnila da tog čoveka ne poznaje.

- U rijalitiju sam ja bila ta, koja je insistirala da me izvedu na razgovor u policiji, da bi sve bilo jasno. Nemam veze sa tim - jasna je bila Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

03.06.2020 08:57

Koleginice.

Eto

03.06.2020 10:50

Majko mila, koliko postenih pi**ka u Beogradu, kao da je, boze prosti, samostan!