(FOTO) Folk zvezda sa mnogo kolega proslavila Aranđelovdan: Darko zaradio pare kod Đanija na slavi!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

22.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pevač Dragiša Trajković Đani živi u stanu, komfornije mu je bilo da slavu Sveti arhangel Mihailo proslavi u jednom beogradskom restoranu. Trajkovićima su gosti počeli da pristižu oko sedam sati, a pevač ih je sa odlično raspoloženom suprugom Slađom, sinovima Milošem i Markom i ćerkom Sofijom dočekivao na vratima, dok je svirao bend iz Kragujevca kao pratnja Srećku Krečaru, jednom od Đanijevih omiljenih pevača.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Slađa i Đani...

O provodu na Đanijevoj slavi godinama se prepričava, pa nema sumnje da će i ovaj put biti tako, a folkerova supruga je za Srpski telegraf otkrila detalje proslave, između ostalog i zašto slave uoči Aranđelovdana, a ne na sam dan slave.

- Đani ima još dva brata, a svi slave za sebe slavu jer svako ima svoj krug prijatelja, tako da smo se dogovorili da se rasporedimo u tri dana. Mi slavimo uoči, a oni dva naredna dana da bismo svi mogli da budemo jedni drugima na slavi. Mi smo iz krajeva gde je porodica svetinja, obožavamo slavu i slavimo je tri dana, jedemo i pijemo u izobilju, pa se posle okrepljujemo narednih deset dana - rekla je Slađa smejući se, uz opasku da je uveliko bilo svanulo kad su se gosti razišli.

RepublikaFoto: Republika.rs
Đani i Slađa...

- Do sedam sati smo jutros ostali u restoranu, a verujem da je svima bilo lepo. Za razliku od prethodnih godina, Đanija smo ovaj put poštedeli, pa je najmanje pevao. Đanijeve kolege su uzele stvar u svoje ruke, pre drugih mladi Uroš Živković, uz Slađu Alegro, Darka Lazića, Adila i Emira Habibovića, zabavili su nas na najbolji način. Svaka im svima čast - istakla je Slađa.

Slađa: Do sedam ujutru smo ostali u restoranu. Slavimo tri dana, pa se posle okrepljujemo narednih deset

Sudeći po snimcima koji su isplivali sa Đanijeve slave, Darko Lazić je dobio bakšiš od nekoliko hiljada evra, budući da su mu na čelo lepili novčanice čak i od 500 evra. Po običaju, domaćin Đani je bio najdarežljiviji, a atmosfera ga je najviše ponela kad je Lazić zapevao: "Stigla me je, majko, svaka suza tvoja".

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić...

- Đani ume da kaže: "Kad je beg bio cicija". Moj muž je galantan čovek, a naši prijatelji pevači nisu došli da zarade, nego da uživaju, ali pare i muzika idu zajedno. Ljudi za lepotu daju sve - zaključila je Đanijeva žena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danko

22.11.2019 10:35

Čisto foliranje i gluma. Da nas namame da im i mi bacamo velike pare.