Ceca podržala Lukasa u svađi sa Brenom!

Autor: D.Lukić - G. Doljančević

Zabava

28.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović podržala je Acu Lukasa u njegovim prozivkama koje je uputio Lepoj Breni putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Ceca i Aca

Naime, nakon što je prošle nedelje održan Mjuzik vik festival na beogradskom Ušću, folker i pevačica nastupali su jedno posle drugog. Kako je Brena imala spektakl pre Lukasa, ona je 100.000 ljudi koji su bili tog momenta na Ušću počastila vatrometom i konfetama, kao i vatrom na sceni.

Aci se to nije svidelo, pa je napao plavokosu koleginicu, koju je počastio sočnim uvredama na račun pevanja, izgleda i scenskog nastupa koji je priredila publici.

Otvoreno pismo lajkovala je njegova velika prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović, čime je podržala Lukasa. To ne bi bilo neobično da ona nije u dobrim odnosima i sa Brenom, a u otvorenom Instagram pismu folker nije birao reči kojima časti vlasnicu "Granda". Stiče se utisak da je Ražnatovićeva ovim lajkom jasno poslala poruku javnosti da deli mišljenje kolege Lukasa o Lepoj Breni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading