Preminuo nekadašnji član grupe "Van Gog"

Autor: Blic

Zabava

30.07.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fejsbuk stranici Udruženja rok muzičara Srbije objavljena je vest da je preminuo Predrag Popović Drakče, član prve postave grupe Van Gogh.

RepublikaFoto: Marko Edge
Grupa Van Gog

"Sa velikom tugom i žalošću obaveštavamo članove i prijatelje Udruženja rok muzičara Srbije da nas je prerano napustio naš istaknuti član, prijatelj i kolega Predrag Popović - Drakče (1962-2019). Svoju muzičku karijeru započeo je u grupi "Rock Express" da bi 1986. godine postao član prve postave grupe "Van Gogh". Posle izlaska iz grupe "Van Gogh" pravi veliku pauzu. Na muzičku scenu vraća se 2009. godine u Bijelo dugme tribute bendu. Poslednjih pet godina, sa poznatim rok muzičarima, svira u klupskom bendu Dr. Beat", piše na stranici "Udruženje rok muzičara Srbije".

Popović, koji je preminuo u pedeset sedmoj godini, biće sahranjen 2. avgusta na groblju Lešće, a opelo će početi u 12 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading