Prijovićka zabila Lukasu nož u leđa!

Autor:

Zabava

30.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović nanela je Aci Lukasu veliko zlo tako što mu je preotela Folk haus bend, s kojima je pevač godinama radio!

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra Prijović...

Iako je folker sa njima imao nesuglasice, pa se sa bendom raskantao i pre nego što ih je Prijovićka angažovala, nikako mu nije bilo svejedno kada je čuo šta je Prija uradila. Brenina snajka je njih pikirala i pre nego što su se rastali od Ace, tvrdi dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Prijovićki su se oni mnogo svideli, bila je oduševljena njima kada je videla kakvu atmosferu prave. Često im je pred kolegama, pa i samim Acom u šali govorila: "Ja ću vas od Lukasa da preotmem" i sve je ostajalo na tome iako je bilo vidljivo da je bacila oko na ovaj bend.

Kako dalje saznajemo od istog sagovornika, kada je Brenina snaja čula da se jedan član Folk haus benda posvađao sa Acom, ona ih je pozvala na ručak.

- Preko telefona im je rekla da želi s njima da se vidi totalno drugarski, a u suštini je imala jasnu nameru, a to je da ih preotme Lukasu - kaže naš izvor i tvrdi da im je dala ponudu koju nisu mogli da odbiju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas...

- Aleksandra im je sve obezbedila i pristala na sve uslove koje su tražili. Kada je Lukas čuo šta mu Prijovićka sprema, mnogo se iznervirao. Posebno mu je bilo krivo što mu je sve radila iza leđa jer smatra da, iako je imao nesuglasice s njima, mogao je da ih prevaziđe, kao i mnogo puta za sve ove godine, i da je ona klasično iskoristila loš period između njih i Ace. Krivo mu je bilo što ga ne poštuje kao starijeg kolegu - tvrdi naš sagovornik.

Aleksandra je potvrdila naša saznanja i otkrila da se krajem maja vraća na scenu, ali i da ima jako pojačanje iza sebe.

 Lukasu je mnogo krivo jer je pokazala da ga kao mlađa nimalo ne poštuje

- Imam novi bend - Folk haus bend. Mi se svi dugo znamo i zaista sam srećna što zajedno radimo, oni su odlični. Ja sam otišla kod Marka (jedan od članova Folk haus benda, prim. aut.) da čujem neke pesme i ubrzo nakon toga smo se sve i dogovorili. Kada je u pitanju posao, uvek sam skromna, ali sada neću biti. Prvi nastup sa novim bendom biće 11. jula u Beogradu - rekla je Prijovićka u emisiji "Premijera" na TV Pink.

Foto: printscreen/radasam

Aleksandra prepevala Džejov hit

Aleksandra je prepevala pesmu Džeja Ramadanovskog, čuveni hit "Od ljubavi do mržnje". Pevačica se neće zaustaviti na ovome, najavila je veliki povratak na scenu, pun novina i iznenađenja. Prijovićka nije krila da je ponosna na sebe i da su joj se sve kockice spojile.

- Mislim da će ovo biti odlično, ja sam lično presrećna zbog ove pesme koju mnogo volim - rekla je Brenina snajka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading