Plakala je samo jednom! Dea priznala da je imala noćne more: Sanjala sam nesreću!

Autor: Blic.rs

Zabava

23.04.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević prebrodila je veliku nezgodu koja joj se dogodila 7. februara kada ju je udario autobus i tom prilikom joj otkinuo ruku. Ona se sada uspešno oporavlja, a kako tvrdi uskoro se vraća i na posao.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sanjala je nesreću noćima... Dea Đurđević

- Navikneš se da sve radiš jednom rukom, ali nadams e da će i druga biti u funkciji. I nadam se da me uskoro bvidite i na televiziji - kazala je Dea koja je u ponedeljak uveče primila nagradu "Dama 2019. godine".

Đurđevićeva se vratila u dane kada je prolazila kroz najteže momente, a onda je priznala i da li je imala noćne more:

- Sanjala sam nesreću. Sada više ne, hvala bogu - kaže Dea puna optimizma.

Nikada joj se nije dešavalo da zaplače, pa ni u najtežim momentima.

- Ne plačem nikada ni od tuge ni od nervoze. Krenu mi suze od sreće. Kada sam prvi put krenula da hodam, tada su mi krenule suze. Inače ne plačem - priča lepa voditeljka kojoj najviše snage daju majka Nena, emotivni partner Mladen Mijatović i njene prijateljice.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Emotivni partner joj je velika podrška... Dea i Mladen

- Osim Mladena, snagu mi daju mama i moje prijateljice. To je ta moja ekipa. Uspevam sve. Naučiš jednom rukom svašta da radiš, ali i druga će biti, nadam se, uskoro u funkciji i eto mene ubrzo na televiziji - kaže Dea koja ne sme mnogo da se zamara, ali je srećna što su joj lekari dozvolili da pomalo izlazi:

- Doktori kažu polako. I ovo je uspeh, da mogu da hodam, da dođem na neku manifestaciju, ali ne smem mnogo da se umaram - ističe ona.

Kao neko ko je pun energije, vrcavosti, radoholik, voditeljka je nestrpljiva da se vrati staroj svakodnevnici.

- Nestrpljiva sam mnogo. Ja bih sve sada i odmah. Pogotovo kada osetiš čari lepog života, ali dobro, polako - kaže ova šarmantna devojka, koja naglašava:

RepublikaFoto: Promo foto
Uskoro se vraća poslu... Dea Đurđević

- Ja bih i sada mahala i vrcala, ali nema mnogo mahanja. Moram da budem mirna, dobra i fina - izjavila je ova dama koju svakog jutra neko poljubi, ili mama, ili verenik:

- Zavisi ko je u tom momentu sa mnom, taj me prvi put poljubi. Da li je to Mladen ili majka, a ako su zajedno, onda oboje. Tada je najlepše - kaže Dea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading