(VIDEO) Marija i Marko Bulat stigli po naslednika: Pevač otkrio na koga liči!

Autor:

Zabava

05.04.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija pre nekoliko dana postali su roditelji po drugi put, kada je na svet došao njihov sin kom su dali ime Sava.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Marko Bulat...

Ponosni roditelji danas su došli u Institut za neonatologiju kako bi svog sina odveli kući, a osmeh nisu skidali sa lica.

- Dobili smo sina Savu, stigla je terminska beba u devetom mesecu, ali eto opet smo završili na Institutu za neonatologiju. Tu smo bili i sa ćerkicom jer je preveremeno bila rođena, a Sava prilikom prirodnog porođaja, verovatno je udahnuo malo i progutao one plodove vodice i onda su morali da ga isprate jer je na plućima bilo nekih problema. Evo na sreću, sve se dobro završilo i uskoro stiže kući - rekao je ponosan tata i otkrio da Sava liči na mamu.  - rekao je Marko i dodao:

Pevač je posle ćerke dobio sina, a sada je ispričao i kakav je osećaj:

- Dorotea je ukrala svu ljubav, ćerkica je maza. Evo i sin je stigao sada, videćemo, to je i za mene neko novo iskustvo - rekao je sa osmehom na licu Marko Bulat. 

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Marija i Marko...

Podsetimo, bračni par već ima ćerkicu Doroteu koju su dobili 2017 godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading