Venčala se u zatvoru: Anastasija Buđić se udala za svog dugogodišnjeg dečka!

Autor:

Zabava

06.02.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja članica grupe "Models" Anastasija Buđić udala se u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu.

RepublikaFoto: instagram.com/anastasija_stasy
Anastasija Buđić...

- Danas slavimo ljubav. 06.02.2019. smo se moja srodna duša i ja venčali posle godinu i sedam meseci zabavljanja, zakonski sa matičarem u zatvoru, a veliku svadbu pravimo za godinu i po dana ako Bog da, crkveno venčanje gde ćemo da okupimo sve naše prijatelje i porodicu. Ovo danas je bilo savršeno... prelepo... intimno. Ljubav je pobedila, a vi moje drugarice spremajte se, večeras luda žurka, slavimo ljubav - napisala je Anastasija uz fotografiju venčanih burmi.

Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pre Anastasije Buđić on se zabavljao sa Ninom Prljom, narko-starletom i učesnicom "Parova", koja je iz istog razloga bila na robiji.

Nina Prlja je uhapšena krajem decembra 2016. jer je u njenoj vagini pronađen kokain. Kasnije je tokom pretresa nekoliko stanova u Beogradu pronađeno još 140 paketića kokaina i uhapšeno još šest osoba. Zatim je na aerodromu prvo uhapšen Koki, koji je označen kao vođa grupe, dok je pokušavao da se ukrca na let za Abu Dabi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#couolegoals #love #misingyou #bestrong #mysoul #myworld #?❤??

A post shared by Anastasija Budjic (@anastasija_stasy) on Sep 28, 2018 at 3:06pm PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading