Dragana spasava Vesnu: Traži joj lekare iz Beča!

Autor:

Zabava

05.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Vesna Zmijanac već duže vreme boravi u svom raskošnom domu na Bukulji jer joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo usled problema sa povišenim pritiskom, a njena koleginica Dragana Mirković joj je pritekla u pomoć.

RepublikaFoto: instagram.com/vesnazmijanacofficial
Vesna Zmijanac

Naime, Zmijančeva već godinama ima probleme sa štitastom žlezdom, koje uprkos brojnim tretmanima i redukovanom ishranom nije uspela da reši, pa s vremena na vreme joj se zdravstveno stanje pogorša.

- Vesna ima jako visok pritisak i to joj jako smeta. Zbog toga se povukla i otišla na Bukulju. Tamo je čist vazduh, koji njoj izuzetno prija, ali njeno stanje ne može da se reši izolacijom na planini jer njoj ipak treba pomoć iskusnih i priznatih lekara - otkrio je izvor za najnoviji broj nedeljnika Skandal. Kako joj je Dragana dobra prijateljica, Vesna joj se požalila da se danima ne oseća dobro, pa je Mirkovićka rešila da uzme stvar u svoje ruke i angažuje najbolje lekare iz Beča koji će Zmijančevoj moći da pomognu.

Vesna bi trebalo da otputuje kod Dragane u Austriju, gde će uraditi sve neophodne analize

- Vesna je hrabra i nikada ne kuka, ne voli nikome da se žali, a sve probleme rešava sama. Neće nikoga da opterećuje, a posebno ne ćerku Nikoliju, koja ima malo dete i radi punom parom. Jedina osoba kojoj je otvorila dušu i rekla da se ne oseća dobro je Dragana Mirković. Njih dve su dobre prijateljice, a Dragana se poprilično potresla dok je slušala drugaricu šta joj govori. Iako Vesna misli da će se oporaviti sama na planini, Dragana za to neće ni da čuje jer zna kroz šta je sve Vesna prošla pre nekoliko godina. Rekla joj je da će kontaktirati sa svojim prijateljima lekarima iz Beča i da će joj zakazati detaljne preglede - navodi izvor za Skandal. Nakon ozbiljnog razgovora sa drugaricom, Vesna bi uskoro trebalo da otputuje u Beč kako bi započela lečenje.

- Dragana voli da učini, a posebno kada je u pitanju pomoć za druge ljude, tu nema vrdanja. Vesna bi trebalo uskoro da se spakuje i da ode kod Dragane u Austriju, gde će provesti nekoliko dana. Obaviće sve neophodne analize, a Luče iz Kasidola će sve vreme da bude uz nju - otkriva izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading