STIŽE NAM ZAHLAĐENJE? Evo kakvo vreme nas očekuje sutra, kiša u ovim delovima Srbije

Autor:

Vesti

11.02.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniža temperatura u glavnom gradu iznosiće oko 10, najviša oko 14 stepeni Celzijusa.

STIŽE NAM ZAHLAĐENJE? Evo kakvo vreme nas očekuje sutra, kiša u ovim delovima Srbije

Foto: RINA

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i hladnije, ali i dalje sa temperaturama iznad proseka, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a na visokim planinama sa snegom.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od 5 do 10, najviša dnevna od 11 do 16 stepeni Celzijusa.

Padavine će u većini krajeva biti slabog intenziteta. Duvaće slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni vetar, koji će ujutro na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima biti u skretanju na zapadni i severozapadni uz kratkotrajno pojačanje.

I u Beogradu sutra pretežno oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, ujutro jugozapadni, u toku dana zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura u glavnom gradu iznosiće oko 10, najviša oko 14 stepeni Celzijusa. Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 19. februara, biće promenljivo i hladnije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala.

U utorak se, uz više oblačnosti i pojačan severozapadni vetar, mestimično očekuje kiša, na planinama sneg.

Od srede u većini mesta biće suvo, ponegde uz slab jutarnji mraz, a padavine će biti redja pojava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading