STRAVIČAN MRAZ I TEMPERATURE DO -10 STEPENI! Srbija ozbiljno pod zimskom opsadom - ovi delovi Srbije NAJKRITIČNIJI!

Autor:

Vesti

20.01.2024

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zima na velika vrata stigla u našu zemlju.

STRAVIČAN MRAZ I TEMPERATURE DO -10 STEPENI! Srbija ozbiljno pod zimskom opsadom - ovi delovi Srbije NAJKRITIČNIJI!

Foto: Tanjug/AP

U Srbiji danas, na severu se očekuje razvedravanje, dok će u ostalim krajevima biti oblačno, sa snegom na jugozapadu, jugu i istoku, uz formiranje i povećanje visine snežnog pokrivača na planinama.

Vetar će biti slab do umeren, na istoku još pre podne povremeno jak, severozapadni. Jutarnje temperature kretaće se od -5 na severu do 1 stepen Celzijusa na istoku, dok će najviše dnevne temperature biti od minus 1 na jugu do 3 stepena na severu.

U Beogradu će jutro biti oblačno, hladno i suvo, sa razvedravanjem pre podne i pretežno sunčanim popodnevem. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće oko -2, dok će najviša dnevna biti oko 2 stepena Celzijusa.

Foto: Shutterstock

Zima

Temperature do - 10

Izgledi vremena za narednih sedam dana do 27. januara ukazuju na mraz u nedelju i ponedeljak ujutro, sa temperaturama od -10 do -3 stepena Celzijusa. Tokom dana će biti pretežno sunčano, a naredne sedmice očekuje se blago zatopljenje. U ponedeljak uveče naoblačenje sa severozapada donosi moguće slabe i kratkotrajne mešovite padavine, kišu i sneg. Tokom srede uveče kiša se očekuje na severu, a u četvrtak ponegde i u ostalim krajevima, dok je na planinama moguć i sneg.

JP "Putevi Srbije" saopštilo je jutros na osnovu izveštaja Štaba zimske službe, da su na nekim deonicama putnih pravaca I prioriteta/A kategorije kolovozi vlažni, a negde ima snega do pet centimetara.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading