MAGLA I JAK MRAZ! ZIMA U SRBIJI BAŠ ZAGRIZLA! Očekuje se OPET sneg - evo koji će krajevi prvi postati ZAVEJANI! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

11.01.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniže temperature će se kretati od -12 do -6 °C.

MAGLA I JAK MRAZ! ZIMA U SRBIJI BAŠ ZAGRIZLA! Očekuje se OPET sneg - evo koji će krajevi prvi postati ZAVEJANI! (FOTO)

Foto: TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ nr

U Srbiji se očekuje umeren do jak mraz ujutro, uz lokalnu maglu i nisku oblačnost koja može potrajati tokom dana, posebno u nižim predelima.

U ostatku zemlje pretežno sunčano, ali hladno. Vetar će biti slab, dok će na istoku biti umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni.

Najniže temperature će se kretati od -12 do -6 °C, dok će najviše temperature biti od - 4 do 0 °C u većini mesta.

Na severu Vojvodine, na jugu i istoku Srbije može biti malo toplije, do 4 °C. Tokom večeri na severu, a tokom noći i u ostalim delovima zemlje, očekuje se naoblačenje sa mogućim slabim snegom. Zapadni vetar će biti u pojačanju.

Foto: TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ nr

Magla u Srbiji

U Beogradu jak mraz

U Beogradu će danas biti oblačno, tmurno i hladno, sa ujutro maglom i jakim mrazom. Vetar će biti slab, a uveče će početi da jača zapadni vetar. Najniža temperatura će biti od -10 do -6 °C, dok će najviša biti oko -2 °C. Tokom noći može doći do provejavanja slabog snega.

Narednih dana se očekuje umeren do jak mraz u jutarnjim satima. U petak i subotu će biti umereno do potpuno oblačno, sa mogućim slabim snegom. U subotu će doći do postepenog razvedravanja.

U nedelju se očekuje pretežno sunčano vreme uz porast dnevnih temperatura. Tokom sledeće sedmice se očekuju povremena naoblačenja sa kišom, a ponegde i sa snegom. Jutarnje temperature će biti u porastu, a izraženije otopljenje se očekuje sredinom naredne sedmice.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading