KO PREŽIVI PRIČAĆE! POSEBNO NEKA SE PRIPAZE HRONIČNI BOLESNICI! Vremenski rolerkoster iz jutarnjeg mraza prelazi u 17 stepeni - detaljna prognoza za naredne dane! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

19.12.2023

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za Srbiju.

KO PREŽIVI PRIČAĆE! POSEBNO NEKA SE PRIPAZE HRONIČNI BOLESNICI! Vremenski rolerkoster iz jutarnjeg mraza prelazi u 17 stepeni - detaljna prognoza za naredne dane! (FOTO)

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ

Ujutro slab, lokalno i umeren mraz, uz moguću kratkotrajnu maglu. Tokom dana pretežno sunčano i toplije, sa najnižom jutarnjom temperaturom od -5°C i najvišom dnevnom od 17°C. Vetar će biti slab do umeren istočni i jugoistočni, dok će posle podne oslabiti.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), najniža temperatura biće od -5 do 3°C, osim u Negotinskoj Krajini gde će biti oko 6°C, dok će najviša temperatura biti od 8 do 17°C.

U Beogradu takođe se očekuje slab mraz ujutro, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab istočni i jugoistočni. Najniža temperatura će se kretati od -1 do 3°C, dok će najviša biti oko 13°C.

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ


Prema izgledima vremena za narednu nedelju, do utorka, 26. decembra, očekuje se postepeno naoblačenje koje će rezultirati suvim vremenom, osim na zapadu i jugozapadu gde se očekuju slabljenje padavina.

U četvrtak se očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, uz slabo kišovito vreme na jugozapadu, jugu i jugoistoku. Za vikend se predviđa pretežno oblačno vreme, uglavnom suvo, osim u subotu ujutro i pre podne na severu, zapadu i u centralnim predelima gde će biti povremene kiše. U nedelju uveče se očekuje naoblačenje sa kišom koje će zahvatiti Vojvodinu, dok će se tokom noći ka ponedeljku i u ponedeljak proširiti na ostatak zemlje. Krajem perioda se očekuje suvo vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading