OTKRIVAMO koju pevačicu je Arkan šamarao, a koja je šmrkala kokain kod njega na svadbi

Autor:

Vesti

27.10.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arkan je bio surov i neotesan, ali dovoljno mudar da drži sve konce u svojim rukama. Ovako je Željka Ražnatovića u najkraćem opisao Miloš Petković Dafina (nadimak dobio dok je radio kod Dafine Milanović, vlasnice Dafiment banke), narednik Srpske dobrovoljačke garde, koji je sa "Tigrovima" prošao sva ratišta širom bivše Jugoslavije, a dugo je bio i u Arkanovom ličnom obezbeđenju.

Željko Ražnatović Arkan

U ispovesti za kanal Balkan info oficir SDG, a pre toga žestoki momak iz beogradskog naselja Braće Jerković opisao je šta je sve čuo i video u Arkanovom okruženju, kako se ponašao Legija, šta se radilo u kampu "Tigrova" u Erdutu, ali i šta se sve radilo na estradi u to doba.

Jedna od najšokantnijih Dafininih tvrdnji odnosi se na ono što je video na Cecinoj i Arkanovoj svadbi.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Miloš Petković Dafina

- Mere obezbeđenje su bile najstrože moguće, bez pozivnice niko nije mogao da priviri blizu crkve, jedino je pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks ušao bez propusnice. Ja sam bio raspoređen za sto gde su sedeli Lepa Lukić, Željko Šašić, Ana Bekuta... Lepa je pojela sve grožđe. Bekutu sam pratio do toaleta, dugo se zadržala, mislim da je tu pao neki kokain, virio sam malo, nisam bas najbolje video. Bilo je to tad normalno, valjda droga daje pevačima inspiraciju - doslovno je rekao Petković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Srpski telegraf u petak je pokušao da dobije komentar Ane Bekute na ove tvrdnje Arkanovog oficira, međutim, ona nije odgovorila na naše pozive i SMS poruku.

Po završetku rata, kada su Arkanovi "Tigrovi" rasformirani, Petković je završio u Zabeli, odrobijao je četiri godine, a nekoliko meseci pre nego što je izašao na slobodu njegov komandant je ubijen 15. januara 2000. u beogradskom hotelu "Interkontinental".

KAZNA ZA NEPOSLUŠNE: DEČJOM LOPATICOM PRETOVARAJU PESAK

Specijalna kaznena mera za neposlušne Arkanove gardiste podrazumevala je da dođu ispred njegove kuće, dok se još gradila, i da po njegovom naređenju dečjim lopaticama pretovaruju tone peska sa jednog na drugo mesto. Mnogi su zbog toga bežali, otkriva Petković.

- I ja sam u jednom trenutku hteo što pre da odem iz garde. Kad neko pogreši, na primer, mora da nosi težak kamen napolju, na minusu, samo u čarapama, a oficiri se zaborave i tako nosiš po celu noć. Ako kamen ispadne, nosiš još tri dana i noći. Kada neko priča za ručkom, samo kažu marš napolje na trčanje - priča Dafina.

Što se hrane tiče, kaže, dešavalo se i da budu gladni, ali oružja, municije i uniformi nikada nije falilo.

PLATU OD 100 MARAKA DELIO LEGIJA, PA MNOGI NISU NI SMELI DA JE UZMU

Milorad Ulemek Legija bio je strah i trepet u kampu, mnogi pored njega od straha nisu mogli ni da jedu, kaže Petković.

- Legija je delio i platu, a da bi primio pare, moraš da staneš ispred njega i da raportiraš. I bilo je tipova, dođu, on ih nešto pita, oni se zbune i on ih otera. On je imao one urokljive oči. Svima su nam rekli da ga ne gledamo u oči, već u pare koje drži u ruci. Ako neko pokaže strah, za tog nema plate jer kako će u borbi ako se njega plaši - priča Dafina.

RepublikaFoto: instagram.com/miraskoric
Mira Škorić

ARKAN IŠAMARAO MIRU ŠKORIĆ

Jedne noći, priča Dafina, kada je pred Arkanovu vilu došla pevačica Mira Škorić, Arkan je naredio da mogu da je puste samo ako prođe pretres kao i svi drugi gosti.

- Mira je odbila, onda je Željko rekao da je pustimo na donji ulaz, ušla je i on je išamarao. Bilo je to samo pet dana pred svadbu i Ceca je morala da traži drugu kumu - ispričao je Petković.

Srpski telegraf pozvao je Miru Škorić da prokomentariše ove tvrdnje.

- Ne želim uopšte to da komentarišem. Za sve postoji sud i biće tužen - poručila je kratko pevačica.

POLA ESTRADE NA KOKAINU: Telohranitelj o Arkanovim najbližim ljudima

- KRISTIJAN GOLUBOVIĆ - komandant garde, nikad se nije iživljavao u kampu, u principu je dobar momak

- NEBOJŠA ĐORĐEVIĆ ŠUCA - pukovnik Arkanove garde, bio je izuzetan čovek, bistar u glavi i veoma brzo je procenjivao situaciju na terenu

- LUKA BOJOVIĆ - jedan od najmlađih u gardi, nije voleo da se druži, imao je neki svoj svet i mir. Bio je veoma zatvoren i nikada nije pravio probleme

- VUK VUKOVIĆ - Arkanov kum bio je bahat, nikada nije hteo da ostavi pištolj kada ulazi u vilu, a to je bilo pravilo za sve

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dekstroz

28.10.2018 04:56

Sto si samarao,samarao si...