UZGAJAO MARIHUANU U PORODIČNOJ KUĆI: Policija u Nišu zaplenila 220 kilograma droge

Autor: Republika

Vesti

07.12.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, zaplenili su oko 220 kilograma marihuane i uhapsili Ž. V. (1948) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP

Policija je pretresom porodične kuće Ž. V. pronašla 185 paketa marihuane, koja je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji na teritoriji Niša.

Zaplenjeni su i dva pištolja sa prigušivačem, kao i 850 paklica cigareta, pa će protiv osumnjičenog biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljena trgovina.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Pohvalivši rad pripadnika policije ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da nema većeg zla od droge.

- Svaki narko-diler je ubica naše dece i tako i treba da mislimo o njima. Pripadnici UKP su ostvarili još jednu pobedu u ratu protiv droge i to je rat koji neće prestati da se vodi. Srbija nikada neće biti bezbedno mesto za narko-dilere i narko-trafikante, zato smo mi tu - izjavio je ministar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sonja Vuković

07.12.2020 10:53

BRAVO ZA NIŠKU POLICIJU.

Vuk

10.12.2020 20:43

Marihuanu sve više dozvoljavaju za lečenje. Hrvatska i Makedonija pre nekoliko godina dozvolile za medicinske svrhe. Šta čeka naša vlada? Bolesnici sa multipla sklerozom po 10 i više godina ne dobijaju ni jedan jedini lek.