(FOTO) OTKRIVAMO: ZAŠTO JE ZORAN UBIO JELENU!

Autor:

Vesti

20.09.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, osumnjičen za brutalno ubistvo supruge Jelene, navodno je usmrtio pevačicu jer je nameravala da ga ostavi i razvede se! Iako Zoran sve vreme tvrdi da su on i Jelena živeli u harmoniji i skladnom braku, istina je ubrzo izašla na videlo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Zahtev za razvod braka motiv ubistva?

Pratio je na nastupima

Poznanici i prijatelji porodice Marjanović otkrili su da je Zoran bio patološki ljubomoran, da je tukao i maltretirao Jelenu, kao i da se od nje nije odvajao čak ni na njenim nastupima.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, da je razvod mogući motiv zločina, posumnjalo se nakon što je Jelenina prijateljica ispričala da se pevačica mesec dana pre ubistva posvađala s mužem i otišla od kuće.

Poznanici porodice Marjanović svedočili su da je Zoran bio patološki ljubomoran i da je tukao i maltretirao suprugu. Sve je kulminiralo kad je rekla da će ga ostaviti

- Posle žučne rasprave došla je kod mene. Bila je uznemirena, htela je da ga ostavi, ali bi mu se svaki put vraćala zbog deteta. Poverila mi se da joj je Zoran nakon svadbe obećao da će se odvojiti od njegovih roditelja i živeti sami, ali se to nije desilo. Posle rođenja ćerke Jane selidbu je stalno odlagao. Jeca je insistirala na tome jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice, koja se bavila lečenjem bioenergijom - ispričala je ranije Jelenina drugarica.

Mesec dana pre zločina, posle žestoke svađe sa Zoranom, Jelena otišla iz kuće Marjanovića

Kako je Jelena zaista živela u kući u Borči, najbolje se vidi na snimku sa slavlja na kojem je sva u modricama. Reč je o video-zapisu sa krsne slave Marjanovića koji je snimio i objavio njihov kum Ivica Ajdarević. Na snimku se vidi kako se vesele svekrva Zorica Marjanović, njen sin Zoran i kuma Vera, dok utučena i tužna Jelena sa ogromnom modricom na licu služi goste! Okupljene je pesmom uveseljavala Nada Topčagić, koja je Jecinoj svekrvi pevala na uvce ponavljajući više puta: "Ovo mogu samo Marjanovići."

Bolesno ljubomoran

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, do sukoba i svađa između supružnika uglavnom je dolazilo zbog Zoranove bolesne ljubomore.

- Jeci nije dao da mrdne bez njega, pa se tako od nje nije odvajao i pratio ju je čak i na nastupima. Jedanput su se posvađali pre nastupa i pred okupljenim gostima je povikao: "Smiri se, prebiću te!" U sve se mešao, pravio je ljubomorne scene i histerisao. Jelena se zbog toga povukla i posvetila ćerki i karijeri, ali se Zoran i tu umešao, pa joj je bio menadžer - kaže naš sagovornik.

Rekonstrukcija zločina koji je potresao javnost Srbije

Zoran Marjanović, kako se sumnja, usmrtio je suprugu Jelenu, prijavio njen nestanak, a potom telo bacio u kanal u Crvenki

Abrazivnim sredstvima uklonjeni svi tragovi krvi u kupatilu i s tepiha u kući u Borči

Policija je posle 17 meseci na pragu da rasvetli brutalno ubistvo Jelene Marjanović. Forenzička ispitivanja donela su obrt u istrazi i ukazala na to da je pevačicino telo samo bačeno na nasip, ali ne i da je tamo ubijena. Srpski telegraf vam na osnovu dosadašnje policijske istrage predstavlja gde je zapravo ubijena Jelena i kako.

Bespomoćno ležala

Prema najverovatnijem scenariju ovog jezivog zločina, supružnici su se početkom aprila prošle godine najpre posvađali u porodičnoj kući u Borči. Kako se veruje, Marjanović je tada gurnuo ženu niz stepenice, a potom, dok je bespomoćno ležala na podu njihove kuće, dohvatio šrafciger ili neki drugi predmet i nasrnuo na nju. Ono što je nesumnjivo utvrđeno jeste da je ubica besomučno i zverski tukao Jelenu po glavi oštrim predmetom. Udario ju je na desetine puta, što je, prema rečima naših sagovornika, odlika zločina iz strasti.

- Pretpostavlja se da je privedeni Marjanović odvukao telo u kupatilo da bi dotukao Jelenu i uklonio tragove. On je navodno Jeleni varikinom prao prste da bi uništio sve dokaze da on stoji iza zločina. Telo je potom zamotao u ćebe ili tepih, a potom i abrazivnim sredstvima uklonio tragove krvi s poda, tepiha, kao i u kupatilu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Marjanović, kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, posle zločina je otišao na nasip u Crvenki i prijavio policiji da mu je nestala supruga dok je džogirala.

- Zoran je ispričao da je 2. aprila sa ćerkom i suprugom došao na nasip kako bi Jelena trčala. Prema njegovim rečima, ona je nestala oko 16 sati, a nestanak je prijavio tek nakon četiri sata. Na lice mesta ubrzo su stigle policijske ekipe, ali od Jelene nije bilo ni traga ni glasa - priča naš sagovornik.

Odalo ga blato

Kako dodaje, potraga je prekinuta zbog mraka, ali je nastavljena rano ujutru.

- Najpre su pronađeni pevačicin mobilni telefon i patika, a potom i izmasakrirani leš - kaže izvor Srpskog telegrafa.

500 osoba saslušano u istrazi o ubistvu pevačice

Policija je odmah krenula u potragu za brutalnim ubicom, ali dokaza za hapšenje nije bilo. Tako su istog dana kad je nađeno Jelenino telo priveli njenog supruga Zorana, ali je posle 48 sati izašao na slobodu. Međutim, godinu i po dana kasnije, slučaj je rasvetljen, a Marjanovića su odali DNK tragovi i tragovi blata nađeni na pantalonama, koji se poklapaju sa onim otkrivenim na mestu na kojem je nađeno telo njegove žene.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading