(EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) Tajni sastanak Sergeja i Karića - dogovarali rušenje Vučića!

Autor:

Vesti

22.02.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karići zabili nož u leđa Vučiću! Dok glumac i lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović na najogavniji način vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić i SNS, koalicioni partneri naprednjaka viđaju se i šuruju s njim.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sergej Trifunović

Tako je sin poslanika Dragomira Karića Simon de Karić, koji je i sam odbornik na listi naprednjaka u Skupštini Beograda, snimljen tokom druženja sa Trifunovićem, s kojim je, kako se na snimcima vidi, izuzetno blizak. Sve to ne bi bilo čudno da Pokret snaga Srbije (PSS), na čijem je čelu biznismen Bogoljub Karić (Simon je sin njegovog rođenog brata Dragomira), nije na svim novoima vlasti u koaliciji sa SNS.

NAIVAN ODGOVOR

Simon de Karić i Trifunović videli su se u poznatom beogradskom restoranu "Maison Boho" (Karić ga je ortački otvorio sa teniserom Ilijom Bozoljcem pre više od godinu dana), a kako naši sagovornici koji su bili u lokalu navode, prvo su se srdačno pozdravili, a onda duže vreme razgovarali. U pojedinim trenucima govorili su vrlo tiho da niko drugi ne bi mogao da čuje o čemu pričaju.

Nažalost, pojašnjenje ovog susreta od Simona de Karića nismo dobili iako smo ga zvali. Komentar je izostao i od njegovog oca Dragomira. Jedini koji se oglasio bio je glava porodice Bogoljub Karić.

- Porodica Karić nikada nije delila prijatelje na dnevnopolitičkoj, verskoj ili rasnoj osnovi jer kad bismo to radili, naša vrata bi bila zatvorena u kompaniji, na slavi i na univerzitetu. Uvek i svuda svako može da se viđa s kim god hoće - poručuje predsednik PSS.

Njegov odgovor, međutim, zvuči naivno predsedniku Izvršnog odbora SNS Darku Glišiću:

- S kim si, takav si. Karići su sebi odabrali društvo i ja im želim srećan put. Mislim da sa Trifunovićem imaju mnogo zajedničkih tema. Stranke su im i sličnog rejtinga, tu negde do jedan odsto.

RepublikaFoto: Tanjug/A. STOJANOVIĆ
Bogoljub Karić

PRAVE SEBI PROSTOR

Poslanik SNS Vladimir Đukanović dodaje da su ovakvi susreti u najmanju ruku degutantni.

- Trifunović je toliko zadojen mržnjom prema Vučiću da ne verujem da je nešto normalno mogao da izgovori u tom razgovoru. Iskreno se nadam da će Karići pobeći od matrice da menjaju stranu kako njima odgovara ili da prave sebi prostor ako Vučić padne s vlasti. Nisu valjda toliko naivni da veruju da će to da se desi ili da će Sergej Trifunović kojim slučajem doći na vlast.

Bogoljub Karić: Porodica Karić nikada nije delila prijatelje na dnevnopolitičkoj, verskoj ili rasnoj osnovi. Uvek i svuda svako može da se viđa s kim god hoće

Prema rečima analitičara Dejana Vuka Stankovića, nije korektno to što radi član porodice Karić.

- Lojalnost u političkim stvarima je važna vrlina, a ovim gestom Simon de Karić potvrdio je latentni nedostatak vernosti političkoj saradnji Karića sa Vučićem.

OVAKO JE BOGOLJUB GOVORIO O VUČIĆU

17. 2. 2018.

Ne razumem kako danas neko može da bude protiv Vučića kad nas je pomirio sa celim svetom i sad smo poštovana država i narod gde god odemo

27. 3. 2018.

Vučić je najveći ekonomski genije Srbije u istoriji. Čovek je toliko daleko otišao da je čak rekao da će plate uskoro biti u Srbiji i 1.000 evra u proseku

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
nikola

22.02.2019 10:30

Ako je ovo tacno, ovo je ogromna sramota za Karica.

bucko

22.02.2019 10:33

Mogu samo da sanjaju o tome...

Dacha

22.02.2019 10:43

Najgori su oni koji igraju na dve stolice, a Karici to i rade.

Boki

22.02.2019 10:45

Karić, izgleda, uči od Ozrena Soldatovića.