SELAKOVIĆ: Da je hteo da nas uvredi, Makron ne bi dolazio u Beograd!

Autor: Tanjug

Vesti

16.11.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković ocenio je danas da će predsednik Francuske Emanuel Makron, koji dolazi u zvaničnu posetu Srbiji 6. i 7. decembra, biti dočekan na pravi način uz ocenu da Makron ne bi dolazio u Beograd da je hteo namerno da ponizi Srbiju na ceremoniji obeležavanja Prvog svetskog rata u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nikola Selaković

Selaković je kazao da će Makron biti dočekan kao što i treba da se dočeka jedna saveznica koja je pomogla Srbiji da pobedi pre 100 godina i da se konsoliduje.

Kako je rekao, dobar odnos sa Francuskom poremetile su nesrećne devedesete, kao i greška sa protokolom tokom obeležavanja veka od završetka Prvog svetskog rata. 

- Ako je Makron hteo namerno da nas ponizi, ne bi ni došao - kazao je Selaković gostujući na TV Prva. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emanuel Makron

Govoreći o protokolu na ceremoniji u Parizu, Selaković je kazao da je taj protokol pripremala država domaćin i da protokol predsednika Srbije nije u tome učestvovao. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Nebojša

16.11.2018 10:38

Selakoviću nemoj se praviti naivan, on je hteo da nas PONIZI i dolazi da pokaže da može da nas ponizi i da imamo malo dostojanstva poseta bi bila otkazana.

Boško J

16.11.2018 12:43

@Nebojša - Nebojša:Pa šta bi sa tim dobili da otkažemo dolazak Makrona. Da se izolujemo od celog sveta po tebi bi izgleda bilo najbolje.

Nebojsa

16.11.2018 15:34

@Boško J - Steta sto niste objavili moj odgovor ovom Bosku J jer je argumentovan i nije uvredljiv Na zalost sprecili ste diskudiju i moj odgovor na njegovu nebulozu koja je mantra onih bez stava ponosa casti i dostojanstva klasicnih podrepaša kakvih su se i Nemci klonili 1941 i molili da ne cinkare komsije

Nebojša

16.11.2018 17:11

@Boško J - Prvo i osnovno CEO SVET nisu EU i NATO. Pogledaj koliko zemalja i koliki broj stanovnika podrzava celobitost Srnije i njen integritet. Ti zapadni ološi ne daju "svoje" kolonije i ostrvca po okeanima i ratuju za njih. Francuzi ne daju i ostrvo KOMORIMA a nas probaju da ponize. Nije Srbija ponižena njihovim NAMRNIM PONASANJEM nego ISTINA PRAVDA MORAL. Takvi kao ti bi izdali oca majku brata sestru sve zarad svojih jadnih malih i bednih materijalnih interesa. Samo slep ne vidi da je zapad u slobodnom padu i neatanku a da Kina dolazi zajedno sa Rusijom kao buduci gospodar u svetu umesto zapadnih zlikovaca koki cak i SWIFT zloupotrebljavaju. Tvoj rezon je da bi dopustio da ti siluju i ubijaju zenu decu majku sestre bracu zarad toga da se druzis sa takvima jer bi zbog toga smatrao da bi bio izolovan ako te oni ne bi smatrali prijateljrm ako bi se suprotstavio tome. Mantra DS koja je ovu zemlju unistila odise iz tvog i slicnih komentara. Nekada se znalo sta raditi i kako postupati s takvima. Slep si ako ne vidiš nameru u Parizu a slep i ako mislis da se trebamo odreci imovine svih oblika na KiM zarad banane na grani za majmune koji misle da postoji samo banana i jedna grana.