Vulin odbrusio Borisu: Poslušnik ambasadora nije mogao da deli radost i ponos Srbije

Autor: Tanjug

Vesti

10.11.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ocenu Borisa Tadića da je današnja vežba Vojske Srbije "pokazivanje mišića" i hvaljenje "nepostojećim" rezultatima, reagovao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, porukom da je Srbija danas ponosna na svoju vojsku i njenu snagu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Boris Tadić će ostati zapamćen kao ministar odbrane i vrhovni komdant koji je rekao ''šta će nam vojska''. Zato i ne čudi njegov izliv besa kada je video obnovljenu vojsku koju nije uspeo da uništi - izjavio je ministar Vulin.

On je, u regavodanju na tvit Tadića, bivšeg predsednika Srbije, povodom vojne vežbe "Vek pobednika", istakao da je Srbija danas bila ponosna na svoju vojsku, na njenu snagu i obuku. 

- Srbija se danas radovala slobodi koju joj njena vojska čuva. Poslušnik ambasadora, Boris Tadić nije mogao da deli ni radost ni ponos Srbije - dodao je Vulin.

Tadić je u svom tvitu naveo: "Vučić kaže da je naša vojska najjača u regionu i da samo Rumunija i Grčka imaju veću vojsku. Pa skoro svi ostali su u NATO. Ko je ovde lud?"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Palcica2015

10.11.2018 17:08

Itekako danas imamo za sta da se pohvalimo a da nije samo to pokazivanje "misica"!Danas je Srbija lepsa,danas je Srbija onakva kako je trebalo da izgleda i pre 10godina!

Acko

10.11.2018 17:08

Je l' realan ovaj Tadic? Covece ovo sto je pokazala danas nasa vojska je za svaku pohvalu i ponos.

Savke

10.11.2018 17:23

Danas imamo da se pohvalimo sa mnogo toga sto nismo mogli dok je Tadic i njegova ekipa bila na vlasti! A Tadicev komentar je pun kompleksa kao i on sam!

Nemanja

10.11.2018 18:21

Tadicu smeta sto nije uspeo da uništi vojsku i sto je vojska obnovljena i jaca.