Otkrivamo ko stoji iza ubistva Đinđića! Ekskluzivni tajni razgovori CIA i MI-6!

Autor: Republika

Vesti

02.11.2018

21:00

Strane obaveštajne službe, pre svega engleski MI-6 i američka CIA, i te kako su umešane u atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine. Ovakva saznanja direktno proizlaze iz transkripata razgovora dvojice obaveštajaca Endrjua Monktona (MI-6) i Dejvida Bleka (CIA) uoči ubistva i neposredno nakon toga.

Zoran Đinđić

Podsetimo, pre nekoliko dana Srpski telegraf je objavio tvrdnje bivšeg ministra i poznatog advokata Bože Prelevića, koji je bio akter sudskog procesa nakon ubistva Zorana Ðinđića, da su premijera Srbije likvidirale strane obaveštajne službe. On je tada rekao i da za to ima dokaze.

Iz razgovora koje su presrele srpske službe vidi se da su MI-6 i CIA planirale u Srbiji operaciju "Mač", kako su njihovi operativci pravili spiskove za hapšenja u akciji "Sablja", koja je usledila posle atentata, te zbog čega je Đinđić izgubio naklonost Zapada, pa su Amerikanci i Englezi morali da pređu na plan B i još mnogo toga...

Ko su akteri tajnih razgovora? O čemu su sve pričali? Koje sve operacije su smišljali? Šta su pričali o Legiji? Koje su još teme vodili?

Ko je diler koji je snabdevao srpsku mafiju kokainom, a koji je uhapšen u Peruu? 

Šta se dešava sa zdravstvenim stanjem Darka Lazića? 

Šta ima novo u svetu politike, zabave, hronike, sporta i u ostalim rubrikama?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 3. novembar, kao i na sajtu Republika.rs.

Srpski telegraf

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading