(FOTO) Salma Hajek šokirala sve: Glumica napravila životnu promenu!

Autor: pink.rs

Zabava

02.11.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meksička, filmska i televizijska glumica Salma Hajdek, rešila je da uradi nešto čudno, i postane neprepoznatljiva. Dugogodišnja tamnokosa glumica, odjednom je postala plavuša, a njeni fanovi su bili šokirani.

Atraktivna glumica je tokom svoje karijere imala dugu crnu kosu, koja je i postala njen zaštitni znak. Naime, Salma je odlučila da proba nešto novo i potpuno drugačije,  što se od nje nije očekivalo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#disneyhalloween #paris #milkshake

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Oct 16, 2018 at 3:37am PDT

 

Glumica je na društvenoj mreži instragram objasnila da je sa ekipom filma na kom radi isprobavala različite stilove. Jedan od stilova koje je isprobala je i da kosu oboji u plavo, a mnogi su pomislili da je ovo trajna promena. 

 

- Eksperimentisali smo sa novim izgledom za novi film na kome radim. Odlučili smo da odemo u nekom drugom pravcu, ali sam mislila da vredi da ovo podelim sa vama - napisala je Selma. 

Fanovi su glumičinu promenu nagradili velikim brojem lajkova i komentarima o tome koliko im se dopada, ali su, takođe, i zaključili da joj ipak crna boja kose lepše stoji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading