MALI DOBIO NOVU FUNKCIJU

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.10.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Srbije imenovala je ministra finansija Sinišu Malog za predsednika Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije i Zajedničke grupe za unapređenje pozicije Republike Srbije na listi Svetske banke "Doing business", saopšteno je danas posle sednice Vlade.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Siniša Mali, ministar finansija

 Funkciju zamenika predsednika Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije obavljaće ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Vlada je usvojila i zaključke o usvajanju pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Evropskoj uniji za pregovaračko poglavlje 14 -Transportna politika, i 21-Transevropske mreže.

Kako se navodi u saopštenju, za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u odbojci, koje je nedavno održano u Japanu, Vlada je dodelila novčane nagrade u iznosu od po 30. 000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) članicama ženske seniorske reprezentacije Srbije i njihovom treneru Zoranu Terziću.

Borislavi Perić Ranković i njenom treneru Zlatku Kesleru dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 30.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj sportskoj disciplini stoni tenis, koje je održano u oktobru ove godine u Sloveniji. 


Nacionalno sportsko priznanje dodeljeno je rukometašu Darku Staniću za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rukometu održanom 2012. godine u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
JovicaBabic84

25.10.2018 16:45

Jako spsoban covek!

JovicaBabic84

25.10.2018 16:46

Mali je neko to svakakao zasluzuje.

JovicaBabic84

25.10.2018 16:47

Sinisa Mali je zaista odlican, Svaka cast.

JovicaBabic84

25.10.2018 16:48

Mali je zaista odlican politicar, ministar, svaki respekt!