ŽIVKOVIĆ: Čedo, diler ti je podvalio! ČEDA: Zorane, potvrdio si Darvina!

Autor: M. R. I.

Vesti

15.10.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović i predsednik Nove stranke Zoran Živković žestoko su se sukobili na Tviteru, a pale su i teške reči i optužbe! Povod za javnu razmenu uvreda bio je tvit u kome je Jovanović kritikovao političke domete NS zbog, kako je naveo, malog broja delegata koji su prisustvovali konferenciji te stranke u Šapcu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ/N. PANČIĆ
U klinču: Čedomir Jovanović i Zoran Živković

- Više radikala se tuklo sa Ðorđem (Žujovićem) nego što je bilo delegata na Živkovićevoj konferenciji. Isto važi i za proteste Saše Jankovića. Samo ne za Mariniku (Tepić), ona je ipak bila u više partija nego što je bilo delegata na konferenciji i radikala, batinaša Ðorđa Žujovića u Hrtkovcima - napisao je Jovanović.

Usledio je žestok Živkovićev odgovor.

- Dragi Čedomire, očigledno da ti je diler podvalio sa sadržajem... Zbogom - napisao je Živković.

Tu se, međutim, nije završilo, a usledio je tvit Jovanovića u kom se aludira na Darvinovu teoriju evolucije, prema kojoj čovek i majmun imaju zajedničkog pretka.

On je prokomentarisao Živkovićev predlog da bi i štrajk glađu mogao da bude deo borbe opozicionih poslanika za fer izborne uslove rečima:

- A konačna potvrda Darvina je Živkovićev poziv na štrajk glađu. Dobacio je do Tome Nikolića posle sedam godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading