Zašto je problem pitati, SAVEZ ZA SILOVANJE I PLJAČKANJE SRBIJE, OPOZICIJU, gde nestaje novac?

Autor: Republika

Vesti

01.10.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upitao je danas lidere opozicije zašto svako pozivanje na odgovornost prilikom trošenja narodnih para smatraju pritiskom na slobodu i demokratiju.

Foto: Tanjug/AP
Saša Janković, Vuk Jeremić i Dragan Đilas

- Pitamo Nebojšu Zelenovića i Dušana Petrovića, ali i Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Zorana Lutovca, Boška Obradovića i sve ostale lažove i prevarante iz Saveza za silovanje i pljačku Srbije, da li je zabranjeno da nadležni državni organi proveravaju poslovanje lokalne uprave u Šapcu - navedeno je u saopštenju lokalnog GO SNS-a.

Pitaju i da li je problem interesovati se gde je nestalo pet miliona evra iz budžeta, zašto se na izborima kupuju glasovi, zašto se podmićuju odbornici u lokalnom parlamentu i slično.


- Istina je da Zelenovićevim mahinacijama nema kraja i da ovde uopšte nije reč o politici, nego o najsramnijem kriminalu i hajdučiji, do sada neviđenim u istoriji Srbije", navodi se u saopštenju šabačkog SNS-a. Dodaje se da su se tom odboru SNS-a nebrojeno puta obraćali građani sa zahtevima da se "razreši klupko kriminala" koje je obuzelo sve sfere društvenog života, što policija i tužilaštvo i čine.

- Očigledno je da su se nalogodavci sumnjivih poslova, kojima se pljačka novac građana Šapca i Srbije, sada uplašili, pa je i Zelenović poslat da u medijima pokuša da obesmisli i ispolitizuje istragu, da minimalizuje krađu budžeta i promoviše Šabac kao nekakav bastion demokratije, što mu neće poći za rukom - ističe šabački SNS.

Istaknuto je da Zelenović čak preti da će tužakati Srbiju pred Savetom Evrope, dok zajedno sa "svojim pajtašima porobljava sve lokalne medije", a njegovi aktivisti obilaze odbornike i njihove rođake nudeći im posao i novac samo da bi Zelenović i Petrović održali golu vlast. Kako su naveli, dobro znaju da je Dušan Petrović savetnik Zelenoviću u "poslovima od kojih se uzima provizija od čuvenih 10 odsto, zatim u krađi i mahinacijama s novcem građana, i kreiranju lažnih vesti i obmana". Poručili su da to neće moći da rade još dugo jer, veruju, da će nadležni državni organi "staviti tačku na sve petroviće i zelenoviće u Srbiji, ali i na sve one koji su opljačkali i unazadili našu zemlju, na čelu sa Ðilasom, Jeremićem, Lutovcem, Obradovićem i ostalim njima sličnim štetočinama".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
paramonte

01.10.2018 14:44

Svakako bi trebalo da kazu gde idu pare.

Boki

01.10.2018 21:44

@paramonte - Opozicija je navikla da se nikome ne pravda,pogotovu kada su u pitanju pare...Njihova parola ,,kradi i ćuti,,

paramonte

01.10.2018 14:45

Da pare idu tamo gde treba,to bi se videlo.

Darije

01.10.2018 14:52

Opoziciju zanimaju samo dve stvari: pare i fotelje. Procitao ih je narod.