"POLITIČKI DILETANT VUK JEREMIĆ JE KRIVAC ZA KOSOVO"

Autor: Republika

Vesti

29.09.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema te mentalne gimnastike i retorskih bravura kojima Vuk Jeremić može da se opere pred istorijom za svu štetu koju je naneo Srbiji i srpskom narodu, saopštio je danas Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Foto: Tanjug
Vuk Jeremić

On je dodao da je Jeremić neposredni krivac za izmeštanje rešavanja pitanja Kosova i Metohije iz UN u Evropsku uniju i poslednji je koji ima pravo da pominje Rezoluciju 1244, "nakon što ju je brutalno zgazio i pocepao kada je svojevremeno od Generalne skupštine UN zatražio da usvoji kapitulantsku rezoluciju nametnutu od briselskih komesara".

"Svoju genijalnost samozaljubljeni Jeremić je trebalo da pokaže na delu kada je od Međunarodnog suda pravde tražio mišljenje o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ali je umesto toga nastupio kao politički diletant i balavac, zadavši sopstvenoj zemlji udarac od kojeg se do danas nije oporavila", navodi se u saopštenju.


Jovanov ocenjuje da je reč "o čoveku koji zaslužuje da ponese titulu najvećeg političkog štetočine u novijoj srpskoj istoriji, i nema izvinjenja ili pokajanja kojim se ta krivica može poništiti".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mala

29.09.2018 12:09

Jeremic je glavni krivac za KIM.

MISKO

29.09.2018 12:09

Vuk Jeremic je covek od licnog interesa samo su mu pare u glavi briga njega za Srbiju.

tanja

29.09.2018 12:37

Jeremic sve sto je radio po pitanju Kosmeta uradio je pogresno. Toliko je novca potrosio a rezultata nema nigde, samo nas je bacio u najdublji ponor iz kog sada Vucic pokusava da nas izvuce

Nina

29.09.2018 15:22

Vuk Jeremic je glavni krivac za KIM.