(FOTO) ZAHAROVA OBJAVILA SLIKU SA DAČIĆEM, pa napisala poruku koja vas neće ostaviti RAVNODUŠNIM!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

28.09.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova objavila je na svom profilu na Fejsbuku fotografiju iz zgrade Ujedinjenih nacija na kojoj se pored nje nalaze srpski i ruski šef diplomatije Ivica Dačić i Sergej Lavrov

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marija Zaharova sa Ivicom Dačićem

- Ruska i srpska braća i sestre - napisala je Zaharova u objavi iznad fotografije, na kojoj je očigledno obostrano oduševljene zbog susreta.

Podsetimo, ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije sreli su se nedelju dana ranije u Banjaluci gde su prisustvovali ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju Srpsko-ruskog hrama i kulturnog centra.

Oni su tada ocenili da nivo poverenja i visoka dinamika rusko-srpskih kontakata pokazuju da se odnosi dve zemlje "kontinuirano i produktivno razvijaju".

Dvojica ministara saglasili su se i da odnosi Moskve i Beograda napreduju na svakom planu i da su međusobni odnosi dostigli veoma visok nivo strateškog partnerstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading