JANKOVIĆ PROZIVA NEKADAŠNJE SAVEZNIKE: Đilas i Jeremić ne smeju opet na vlast!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

27.09.2018

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janković je poručio da Đilas i Jeremić ne zaslužuju da ikada više dođu na vlast jer, kao što nisu ni tada, tako ni sada ne rade ništa osim što pokušavaju da skinu odgovornost sa sebe zbog lošeg stanja u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković

- Video sam TV izveštaj o današnjoj raspravi u Skupštini Srbije. Još jednom je pokazala da niti Srbija može dalje s aktuelnom vlašću, niti sme nazad na bivšu. Dok šest godina jedni drugima prebacuju odgovornosti za siromaštvo i loše stanje u Srbiji, zemlja je sve zaostalija - napisao je Janković na Tviteru.

I dok se Đilas i Jeremić nisu oglašavali, analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da su ovakvi napadi očekivani.

- Janković i đilasovci vode bitku za isto biračko telo. Pošto imaju slične političke poruke, očekivano je da u borbi za glasove uđu u međusobni medijsko-politički rat - ističe Stanković.

Njegov kolega Branko Radun primećuje da deo opozicije na čelu sa Đilasom i Jeremićem ne može da napravi otklon od činjenice da su ne tako davno njih dvojica bili stožer tadašnje vlasti.

- Posle propalih pregovora o priključenju Savezu za Srbiju, Janković upravo tu činjenicu koristi kao adut i pokušava da se nametne kao novo lice. Ipak, čini se da precenjuje svoj značaj. Tačno je da je na predsedničkim izborima osvojio 16 odsto glasova, ali su tada uz njega bili DS i još neke stranke - podvlači Radun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (69)

Loading
moma

27.09.2018 21:33

Gotovo,pukla tikva.

Marko Lučić

28.09.2018 04:52

@moma - moma:To je se znalo od samog početka. I do sada je naša opozicija zagovarala nekakvo udruživanje i naravno da od toga nije bilo niša.

mare

27.09.2018 21:42

Pa to je valjda vec utvrdjeno,nisu uracunljivi.

Mitar Odović

28.09.2018 04:54

@mare - mare:Oni što su znali, to su i pokazali, a šta su pokazali to smo dobro videli i još bolje osetili.Ma daleko im bila lepa kuća.