STRAŠAN LICEMER PLJUVAO, A SADA POLIZAO: Živković grli spomenik koji je podigao Vesić

Autor: M.S.

Vesti

16.09.2018

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji premijer Zoran Živković objavio je na Tviter profilu fotografiju na kojoj grli spomenik Borislavu Pekiću, uz komentar da je pokojni akademik njegov idol, ali je izgleda zaboravio da je lično on 2016. godine kritikovao postavljanje tog istog spomenika.

RepublikaFoto: Twitter
Živković kraj spomenika

- Sećanja na Dan demokratije... Zbog ovog velikana počeh da se bavim politikom pre 27 godina - napisao je Živković ispod fotografije na kojoj grli spomenik piscu i osnivaču Demokratske stranke Pekiću.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podseća da je spomenik Pekiću podignut na inicijativu grada Beograda i da ga je u martu 2016. na Cvetnom trgu u Beogradu otkrio Aleksandar Vučić.

- Živković je sa svojim istomišljenicima vodio hajku protiv svih nas koji smo podigli spomenik Pekiću. Činjenica da se on svog idola nije setio dok je bio na vlasti jer je tada bio veoma moćan - prokomentarisao je Vesić.

Istakao je da spomenik pripada svim građanima, pa tako i Živkoviću, ali da je njegov potez licemeran

- Očigledno da između nas i njega postoji ogromna razlika u razumevanju toga ko je i šta bio Pekić, mi ga poštujemo bez obzira na to da li smo na vlasti ili u opoziciji, a on ga se seća samo kada je u opoziciji - kaže Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Nina

16.09.2018 13:03

Zoran Zivkovic je dvolicna osoba....

Laki

16.09.2018 13:04

Zoran Zivkovic je odvratan licemer...

Vesna

16.09.2018 13:09

Pa tako radi dno od coveka

Zarko

16.09.2018 13:10

I posle ce biti nisam to rekao