Morbidni Saša Mirković: MILENA OLIVERU SMESTILA UBISTVO!

Autor:

Vesti

12.09.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ivanović bila je u dosluhu sa ubicama svog supruga! Bez trunke srama i bilo kakvih dokaza ovu morbidnu tvrdnju izrekao je Saša Mirković u tekstu "Ko je ubio Olivera?!" postavljenom na sajtu Rikošet specijal.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Mirković

Sagovornici Srpskog telegrafa navode da Saša Mirković ovim crta metu na čelu Milene Ivanović, a još monstruoznije je to što je reč o majci dečaka koji je 16. januara ostao bez oca koji je mučki ubijen u Kosovskoj Mitrovici.

LOKALNI ŠERIF

Nekadašnji lokalni šerif iz Zaječara i estradni menadžer je preko svog internet-glasila najdirektnije optužio suprugu ubijenog lidera Građanske inicijative SDP da je njegovim političkim protivnicima otkucavala sve suprugove namere.

Od kukavice koja je pobegla i skriva se naokolo ništa me ne čudi, pa ni ovakva gnusna laž - Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara

- Prema tvrdnjama većine svedoka i sagovornika ključna osoba umešana u ubistvo Olivera Ivanovića je Milan Radojičić. Nevenčana supruga Olivera Ivanovića Milena Popović sve vreme je Radojičiću otkrivala namere i poteze Ivanovića. Dok je bio u zatvoru, Milenu su obratili njegovi politički protivnici i ona je počela da radi za njih. Oliver je to znao, kako kažu svedoci, ali nije zbog njihovog sina Bogdana i ukupnog emotivnog stanja mogao da tek tako završi vezu sa njom - stoji između ostalog u ovom tekstu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Oliver, Milena i Bogdan Ivanović

Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara, kaže da "zaječarskog mafijaša", kako naziva Mirkovića, dobro poznaje i da ga zato ne čude laži koje plasira.

- Ovo je budalaština morbidnog čoveka, kog poznajem više od trideset godina. Tako je izveštavao na svojoj Best televiziji, pa je nastavio da truje javnost i sada ovako na tom sajtu. Od kukavice koja je pobegla i skriva se naokolo ništa me ne čudi, pa ni ovakva gnusna laž - navodi Ničić.

Šešelj: Čovekoliki majmun

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Lider radikala Vojislav Šešelj brutalno je opisao bivšeg prvog čoveka Zaječara.

- Mirkovića posmatram tako što ispred sebe stavim slike bivših i sadašnjih primata, posmatram evolucioni tok i pokušavam da ga smestim između orangutana i gorile. To je vrlo visoko mesto na lestvici čovekolikih majmuna. O tome govore njegove crte lica, spojene obrve, nisko čelo... O njegovim delima ne mora ni da se razmišlja, kad se sve ovo uzme u obzir - ističe Šešelj. 

IGRANJE SA SUDBINOM

Prvi čovek Zaječara zgrožen je spremnošću Saše Mirkovića da se poigra sa životom nesrećne žene i deteta koje je ostalo bez oca.

- To dete, mali Bogdan, nedavno je ostao bez oca. I to na stravičan način. Ne zaboravite da dete oca godina nije viđalo jer su Olivera nepravedno držali u albanskom zatvoru. Sada neko napada njegovu majku, gnusnim lažima stvaraju atmosferu u kojoj bi žena mogla da prođe isto kao i njen muž. Da li je moguće da neko želi da to dete sad ostavi i bez majke - pita se Ničić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Božidar Spasić

Nekadašnji obaveštajac Državne bezbednosti Božidar Spasić upozorava da Mirković na ovakav način izlaže opasnosti celu Ivanovićevu porodicu.

- Poznato je da je Milena bila privržena Oliveru i ovakve kvalifikacije samo su deo mržnje koju Mirković gaji prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Srbije. Ne razumem pamet koja nešto ovako može da smisli. Žena je ostala bez muža, a dete bez svog oca. Saša kao da ima nameru da mali Bogdan ostane i bez majke - navodi Spasić.

Đukanović: Strašne laži piše taj ludak Mirković

Poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović zgrožen je Mirkovićevim potezom.

- Ispod svakog nivoa je da komentarišem lik i delo Saše Mirkovića. Do te mere mi je prizemno šta taj ludak piše da ću se uzdržati od bilo kakvog daljeg komentara - jasan je Đukanović.

Milena Ivanović juče nije želela da komentariše Mirkovićeve nebuloze.

MAHER ZA PREVARE I MAHINACIJE

Krao dečje paketiće

U septembru prošle godine uhapšen, a u decembru prvostepenom presudom osuđen na godinu dana zatvora zbog malverzacije sa nabavkom paketića za zaposlene u opštini kojom je kao gradonačelnik 2013. oštetio budžet Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

Smrt poznate glumice

U saobraćajnoj nesreći juna 2011. u koju je umešan Mirković poginula je poznata grčka glumica Eftimija Metagicinu, o čemu su srpski mediji opširno izveštavali. Godinama pokušavao da drži ovaj događaj daleko od očiju srpske javnosti, za koji nikada nije bio osuđen, uprkos tome što je protiv njega pokrenut krivični postupak.

Čalma i laži iz Mitrovice

Mirković je na svom sajtu objavio da je prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu iznenada i bez ikakve najave udaren u glavu drškom od pištolja dok je navodno pokušavao Vučiću da postavi pitanje ko je ubio Ivanovića. Mirković se brže-bolje fotografisao sa zavijenom glavom. Međutim, za svoje tvrdnje nije ponudio ni jedan dokaz, kao prvo nije otišao kod lekara, napad nije prijavljen policiji, niti postoji fotografija na kojoj se vidi povreda. Ono što se vidi su metri zavoja obmotani oko Mirkovićeve glave kao čalma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

19.09.2018 19:03

Jeremic ne zna sta zeli jer se izgubio u silnim lazima.