HILARI KLINTON IMA ĐAVOLSKI PLAN ZA KOSOVO!

Autor:

Vesti

26.08.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Srpski telegraf, zbog plana Hilari Klinton, u kojem je podela Kosova usko vezana s rušenjem Donalda Trampa sa vlasti, deo prištinskih političara obnovio je ratnu retoriku i bukvalno na dnevnom nivou ispaljuje pretnju da će biti krvi do kolena ukoliko dođe do korekcije granica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jedan od najaktivnijh Sataninih saradnika na Zemlji: Hilari Klinton

Ovakva poruka nije upućena samo Srbima, nego i Hašimu Tačiju, koji ima drugačiji stav od Klintonove, ali i ratnohuškačkog dela šiptarske vlasti.

Šta su rekli zločinci Ramuš Haradinaj, Fatmir Ljimaj i Agim Bahtiri, a u stvari je izašlo iz "kuhinje" Hilari i Bila Klintona, pravih kreatora nezavisnosti Kosova?

Zašto je za ostvarenje đavolskog plana neophodno srušiti Donalda Trampa s vlasti u SAD? Kakva je sada situacija u Kongresu i Senatu kad su u pitanju srpski interesi? Šta o svemu kažu naši analitičari i koje pozitive poene je Srbiji pripisala Predsednica Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić, kad je reč o našem odnosu sa Sjedinjenim Američkim Državama?

Osim ove teme, našim čitaocima poklanjamo ikonu Uspenija Presvete Bogotodice, a u izdanju Srpskog telegrafa za ponedeljak, 27. avgust, možete da pročitate još jednu ekskluzivu - spisak za ubistva para koji je preteča naše nesreće u moderno doba - Slobodana Miloševića i Mirjane Marković!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za ponedeljak, 27. avgust

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading