STEFANOVIĆ o 12 godina vlasti bivšeg režima: JEREMIĆ, TADIĆ I ĐILAS DOVELI ZEMLJU DO BEDE

Autor:

Vesti

26.07.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova ocenio je da oni koji su upropastili Srbiju danas ponovo žele da se vrate na njeno čelo.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nebojša Stefanović

Prema njegovim rečima, to je razlog zbog čega je došlo do Saveza za Srbiju.

Stefanović: Opozicija nek radi šta hoće, narod zna da se okupljaju samo oko fotelje

Govoreći o okupljanju opozicije, Stefanović im je poručio da "rade šta hoće" i da "narod zna da se okupljaju samo oko fotelje" ističući da upravo oni otežavaju poziciju Srbije i napore koje predsednik Vučić ulaže da spase šta se može spasti.

- Od 2012. godine govore nam da je sve gotovo i da ne treba da se bavimo Kosovom. Ipak, vidimo da pojedine zemlje povlače svoja priznanja nezavisnosti, za šta je zaslužan Vučić. Ko je zaslužan za ZSO u Briselskom sporazumu i srpske policajce? Sve to je uradio Aleksandar Vučić! A sada se javljaju oni koji su na strani kosovske nezavisnosti, oni koji su doprineli da Srbi napuštaju KiM i traže utočište u centralnoj Srbiji. Vučić pokušava da iščupa nemoguće i to je borba u kojoj čovek sa timom ljudi pokušava da nešto uradi, dok ostali čekaju u prikrajku. Oni su imali svoju priliku i upropastili su je. Danas opet svojim neodgovornim stavom ugrožavaju budućnost Srbije. Ne govore šta im je politika, jer je nemaju! Oni su nam 12 godina odlučivali o sudbinama i doveli nas na ivicu bede - naglasio je Stefanović.

Ministar je posebno naglasio da su Jeremić, Đilas i Tadić učestvovali u postavljanju administrativnih linija na KiM, te da su pregovori oko Kosova prebačeni iz UN u EU, čime su šanse za pobedu Srbije znatno smanjene. Stefanović je zaključio da opozicija shvata da je "Kosovo jedina tema u kojoj mogu da kritikuju, a ne moraju ništa da rade".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Milenko

26.07.2018 20:55

Svako realan pamti ona mrak u koji su nas doveli od 2000. do 2012.

paramonte

26.07.2018 21:09

Doveli su nas do prosjackog stapa,zato im narod vise ne veruje.

Jelica

26.07.2018 21:12

I sada su isti ti koji su nas 12 godina pustosili, napravili plan i program kako da to ponovo urade

dada

26.07.2018 21:24

Dovelii nas do ivice,do dna!