ĐINĐIĆ I KOŠTUNICA PODRŽALI POBUNU JSO

Autor:

Vesti

20.07.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik DS Balša Božović ušao je u raspravu na Tviteru sa potpredsednikom DSS Draganom Maršićaninom oko toga da li su Zoran Đinđić i Vojislav Koštunica podržali pobunu JSO, ili nisu.

Bivši komandant JSO na suđenju

- Da, Koštunica je podržao pobunu JSO. Postoje njegove izjave koje svedoče o tome. Što se tiče Legije, misliš dopao je pravde tako što je prvo popio kafu sa funkcionerima tvoje stranke pre nego što je dao zvaničnu izjavu policiji? - upitao je Božović.

Usledio je odgovor Maršićanina.

 

 

- E Balshone, Balshone, kada se svađate sa predsednikom svoje stranke nemojte to preko DSS i Koštunice, čije ste ime nedostojni da pomenete. I znajte...sam Đinđić, ceo događaj nije nazivao pobunom i sa JSO je napravio dogovor...Nije kasno da nešto naučite - dodao je Maršićanin.

Oni koji su heroji za tebe, Maršićanina i Koštunicu, za mene su ubice, nadovezao se poslanik demokrata.

RepublikaFoto: instagram.com/v_kostunica1971
Bivši predsednik Srbije Vojislav Koštunica

- Aman Balshone, ne lupetajte, molim. O herojima evo, pa puknite - napisao je Maršićanin uz dodatak da je 21. 11. 2001. u knjigu utisaka JSO, u Kuli, Đinđić zapisao: "Sa priznanjem i zahvalnošću za sve što je JSO učinila za srpski narod tokom rata, sa uverenjem da će nastaviti da pobeđuje i u miru, braneći narod, zakon i državu."

Svoj stav opet je ponovio Božović.

- To znači da ga nisu ubili? Oni su 2003. bili heroji za vas i Koštunicu. Za Srbiju nikada neće biti heroji. Pomirite se sa tim - zaključio je raspravu Božović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Rade

20.07.2018 11:36

Balša je nadobudan i nekulturan.

MilijanaLakić

20.07.2018 13:35

Maršićanin je bio aktivni savremenik događanja i mnogo zna, a Božovića je neko podučavao o tim događaniima pa se naslušao svega, i činjenica i legendi,i baš to mu ne daje za pravo da on tvrdi i presuđuje nikome

Ena

20.07.2018 22:53

O ovim ljudma ne treba diskutovati. Plase me. Bitno je da su deo istorije i da se, nadam se, nikad vise nece pitati za bitna pitanja u Srbiji...