HIT SNIMAK, ŽIVKOVIĆ PIJAN ZA VOLANOM: Lider Nove Stranke uhvaćen u bahatoj vožnji

Autor: MARIJA R. ILIĆ

Vesti

13.07.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Živković bivši premijer i lider Nove stranke i poslanik u Skupštini Srbije demonstrirao je bahatost i, u najmanju ruku, nemar, kršeći sva pravila u saobraćaju, vozeći preko pune linije i u jednosmernim ulicama, pa čak je u jednom trenutku zaustavio kola nasred ulice da bi koji minut odremao!

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Zoran Živković

Naime, na snimku do kojeg je došao Srpski telegraf jasno se vidi Živković kako u svom ljubičastom oldtajmeru sitroen ajkula u noćnoj vožnji krši sve moguće propise i ugrožava bezbednost drugih vozača u saobraćaju, kao i pešake.

NIGDE PRIJAVE

Sudeći po snimku, moglo bi da se pomisli da je bivši premijer možda popio neku čašicu alkohola više, međutim, za takve tvrdnje ne postoje dokazi, s obzirom na to da Živkovića nije zaustavila nijedna policijska patrola, niti mu je pisana prijava zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Krstarenje gradom započeo je iz Sarajevske ulice, gde je vozio preko pune linije, pa je krenuo ka centru Beograda. Zatim je skrenuo u Birčaninovu, gde nije mogao da iskontroliše automobil, pa mu je ajkula krenula u rikverc, da bi, potom, dok su mu kola nasred puta, prilegao na volan i zadremao, da bi onda iz sveg glasa urliknuo: "Aaaaaaaaauuuu".

Nemam pojma o čemu pričate

Zoran Živković, poslanik

Nakon što se probudio iz kratkog sna, nastavio je da se vozi centralnim beogradskim ulicama.

- Nemam pojma o čemu pričate - rekao je Živković kada smo ga pozvali da prokomentariše i objasni bahatu vožnju i ponašanje u saobraćaju.

Takođe, pre samo deset dana Južne vesti objavile su da je crni lend kruzer Živković parkirao na trotoaru ispred Skupštine grada Niša, a potom se pravdao da je tu bio parkiran "samo minut", jer je tražio drugo parking mesto.

NEPRIMERENO PONAŠANJE

Direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević za Srpski telegraf kaže da svaki vid nebezbednog ponašanja u saobraćaju ugrožava sve učesnike, te da su pospanost, umor i vožnja pod dejstvom alkohola jedan od čestih uzroka nastanka saobraćajnih nezgoda u letnjim mesecima, kada vozači zaspu za volanom.

Noću pada koncentracija, ali svaka javna ličnost treba da bude primer pravilnog ponašanja

Jasmina Milošević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja

- Noću pada koncentracija, a istraživanja su pokazala da se u periodu od 23 sata noću do 4 sata ujutru dogodi najveći broj saobraćajnih nezgoda u gradu. Nezavisno od toga da li je reč o političaru ili pevaču, svaka javna ličnost treba da bude primer pravilnog ponašanja. Uloga tih ljudi je da imaju primereno ponašanje, shodno prostoru u kojem se nalaze, ovo je nedopustivo - poručila je Miloševićeva.

Preko pune linije u jednosmernu ulicu

1.

snimak počinje u Sarajevskoj ulici, gde preko pune linije Živković prelazi u drugu traku

2.

skreće u Birčaninovu, a na semaforu sa Ulicom Kneza Miloša zaspao, pa urliknuo i krenuo malo u rikverc

3.

Birčaninovom se vozio do Deligradske, koja nije jednosmerna ulica, ali je u tom trenutku bila, zbog radova, i njome je vozio u suprotnom pravcu

4.

izlazi na Slaviju

SVI ŽIVKOVIĆEVI PREKRŠAJI

- Lidera NS su 2015. snimile kamere dok je u svom džipu jurio 78 km/h kroz naselje u kojem je ograničenje 50, a kad mu je stigla kazna, vadio se u policiji da je "žurio na sastanak"

- U februaru ove godine svoj skupoceni oldtajmer sitroen ajkula parkirao nepropisno, ovog puta nasred pešačkog prelaza u Nebojšinoj 10

- Crni lend kruzer parkirao u nedelju 24. juna na trotoaru ispred Skupštine grada Niša, a potom se pravdao da je tu bio parkiran "samo minut", jer je tražio drugo parking mesto

- Građani Niša kažu da se redovno taj džip može videti na nekoliko mesta u gradu nepropisno parkiran, a da je jednom malo falilo da drugo vozilo izdigne na haubu

- Živković 2017. tojotom napravio polukružno okretanje na pešačkom na crveno, u Bulevaru Medijana kod OŠ "Mika Antić"

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading