(VIDEO) PALMA OBUČAVAO BRENU U KIK BOKSU: Dačić sa njom pevao ambasadorima u Jagodini!

Autor: Republika

Vesti

09.07.2018

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministre u Vladi Srbije, ambasadore i druge goste, posle meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena, koja je prethodno održala koncert u hali sportova JASSA u Jagodini u sklopu 21. međunarodnog kik boks meča povodom slave Svetog Jovana.

Domaćin ove manifestacije Dragan Marković Palma, kao iskusan poznavalac ovog sporta , obučavao je Brenu tehnikom kik boksa, udarcima rukom i nogom.
Estradna zvezda je tom prilikom rekla da će postati član kik boks kluba Palmini Tigrovi. 

- Brena je veoma brzo savladala osnove tehnike kik boksa. Zato nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meču 7. jula 2019. godine, Brena bude u sastavu Palminih tigrova - rekao je Marković.


DAČIĆ I BRENA PEVALI AMBASADORIMA U JAGODINI

Prvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić poznat je po iskrenom i otvorenom stavu prema svima i taj njegov način vođenja diplomatije doveo je između ostalog i do toga da sve više zemalja povlači priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, što se pre njega nije dešavalo. Bio je obrnut proces i to je činjenica.

Dačić, pored oštrog diplomatskog stava, ume da privuče strane diplomate i veoma prijateljskim odnosom, kao što je na primer i pesma u određnim situacijama. Tako je bilo i u Jagodini, posle kik boks meča između Palminih tigrova i Turske, kada je Dačić zajedno sa Lepom Brenom zapevao predsatvnicima diplomatskog kora, ambasadoru Narodne Republike Kine Li Mančangu, ambasadoru Turske Tanžu Bilgiču, ambasadoru Egipta Amr Fathi Mohamedu Alguvejliju, ambasadoru Palestine Mohamedu Nabhanu, ambasadoru Katara Mubaraku Fahatu Altaniju, kao i Otpravniku poslova ambasade Makedonije Vasku Grkovu, Prvom sekretaru ambasade Gvineje Musi Kamari i Drugom
sekretaru ambasade Rumunije Alinu Ciocaneuu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading