Košarkaš Goran Grbović v.d. direktora "Štark Arene"

Autor: Republika

Vesti

04.07.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština preduzeća "Soko Štark Arena Beograd” imenovala je danas proslavljenog srpskog košarkaša Gorana Grbovića za vršioca dužnosti direktora ove institucije.

RepublikaFoto: Public
Goran Grbović, košarkaš

– Grad Beograd je ponosan jer je proslavljeni košarkaš, reprezentativac Jugoslavije i igrač Partizana, Borca i IMT-a pojačao naš tim. Verujemo da će Goran Grbović svojom velikom energijom, znanjem, ugledom i kontaktima koje ima u svetu sporta doprineti da naša najveća sportska dvorana posluje još uspešnije nego do sada – izjavio je tim povodom pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković.

Pomoćnik gradonačelnika još jednom je naglasio značaj timskog rada i najavio međusobnu komunikaciju i saradnju svih gradskih struktura i u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Drago

04.07.2018 10:11

Grba je veoma uspesan sportista i svojim zalaganjem u oblasti sporta je zasluzio ovu funkciju.Verujem da ce biti odlican direktor.

Bea

04.07.2018 10:19

Svaka cast na izboru, pravo covek za to mesto.

Nina

04.07.2018 10:21

Drago mi je da je izabran Grbovic kao u svetu poznat kosarkas za vodjenje i poslove Stark arene u Beogradu.

helena832

04.07.2018 10:27

Nadamo se da ce biti uspesan u svom novom poslu