USTAŠA SE DIČI UBIJANJEM SRPSKE DECE: Uz NATO pokosio Košare - a evo kako mu je NAŠ GENERAL zapušio usta!

Autor:

Vesti

01.07.2018

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanska vojska je te 1999. divljački kidisala na Košare. Uz sebe su imali NATO avione, strane plaćenika iz arapskih zemalja, ali i iz Evrope i SAD, kao što je bio američki snajperista Majkl Spat (sad živi u Nemačkoj) koji se i do današnjeg dana bez problema hvali kako je ubijao srpske vojnike.

RepublikaFoto: Public
Heroji sa Košara

Uprkos celoj toj podršci, nisu uspeli da se probiju, ali zato i dalje bez problema to proglašavaju pobedom. General Vladimir Lazarević je za "Alo!" ispovest američkog snajperiste jednostavno prokomentarisao.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Vladimir Lazarević

- On tvrdi da su pobedili, i to je njegovo pravo, ali bolje da hvali boga što je ostao živ. Da su se zaista probili, NATO bi tada odmah za njima ušao na našu teritoriju, ali dobro. Daleko od toga da je bio jedini strani plaćenik koji se tih dana borio uz teroriste.

O tome na koga su sve mogli da računaju pripadnici OVK u napadu na srpske vojnike na Košarama, general Lazarević kaže:

- Pouzdano znam da je bilo najmanje 1.000 mudžahedina, kao i pripadnika Al Kaide, a tome treba pridodati one koji su došli iz Nemačke, Švajcarske, Italije… U SAD su vršili obuku Albanca, koji su potom došli u Tiranu i pokušali da se probiju na Kosovo. Na hiljade terorista iz celog sveta obučavalo se u kampovima na severu Albanije. Ne čudi me što se taj Majkl hvali, jer sve je to i rađeno pod okriljem Zapada. Bolje da bude srećan što je pretekao, nego da priča o tome kako su pobedili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaš vojnik

01.07.2018 19:17

Tako je đenerale,dobro su oni isprašeni,zato danas danji pominju mesto na kome su glavu mogli da izgube!Ne zaboravite đenerale da sam uz vas !Pozdravlja vas onaj što je raportirao vama i pukovniku Milanu Koturu,pred polazak na Košare,nikada zlo ne može da pobedi!

Dalibor

02.07.2018 08:25

Svaka čast generale

jovan

07.12.2018 11:44

Večita slava herojima!