VUČIĆ SE ZAHVALIO LIBERIJI: Najbolji fudbaler ikada da poseti Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

21.06.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ministra spoljnih poslova Liberije Gbezongara Miltona Findlija, kome je zahvalio na odluci te zemlje da poništi ranije priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je izrazio želju da, uprkos udaljenosti, Srbija i Liberija uspostave bliže veze i saradnju u svim oblastima, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

On je uručio pismo sa pozivom najboljem fudbaleru Liberije ikada, a zvanično najboljem fudbaleru sveta 1995. godine u izboru FIFA, sadašnjem predsedniku ove zemlje Žoržu Vei, da poseti Srbiju, kako bi dve zemlje otvorile novu stranicu u međusobnim odnosima, izrazivši opredeljenje za jačanje političke, ekonomske, prosvetne i druge saradnje.

Dvojica sagovornika su konstatovali da postoje velike mogućnosti za saradnju u različitim oblastima, među kojima su i poljoprivreda, energetika i obrazovanje. 

Najavljeno je da će studenti iz Liberije dolaziti na školovanje u Srbiju, u okviru programa za stipendiranje stranih studenata, navadeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Milica

21.06.2018 14:09

treba se zahvaliti svakoj zemlji koja uvidi ucinjenu gresku.

poli

21.06.2018 14:14

jedan veliki pokazatelj kolko srpska dipčomatija i predsednik Vucic sw bore za KIM

cveta

21.06.2018 14:17

Zahvalni smo im sto su ispravili gresku

Dunja

21.06.2018 14:20

Neka se ovakve odluke samo refjaju jedna za drugom.