BEZOBRAZNO! Bastać sramno napao novog gradonačelnika

Autor: D. SIMIĆ, I. ŽIGIĆ

Vesti

13.06.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se ne može pohvaliti sjajnim rezultatima u Starom gradu, predsednik ove opštine Marko Bastać dao je sebi za pravo da napadne novog gradonačelnika Zorana Radojičića, i to samo nekoliko dana nakon što je ovaj stupio na funkciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Čuvamo Stari grad
Marko Bastać

Bastać je u otvorenom pismu naveo da dolaskom Radojičića očekuje "nastavak terora divljih taksista, kontinuitet rasta troškova novogodišnje rasvete i jelke i loše urađene radove na Slaviji".

- Ne smatram da je potrebno da čekam onih 100 dana da bih vam dao šansu da se snađete u budućem radu jer ste rekli da ne treba da očekujemo promene već kontinuitet. Dakle, treba da se spremimo za nastavak investitorskog urbanizma koji interese građana smatra manje važnim u odnosu na kapital, nastavak prakse popločavanja gradskog jezgra sa pločama čiji je rok trajanja kraći od roka trajanja otvorenog jogurta - napisao je, između ostalog, Bastać.

U svom pismu je za Radojičića imao samo jedno pitanje - da li je za to da Slobodan Milošević dobije spomenik u Beogradu, i to na Starom gradu.

NIKODIJEVIĆ: Radojičića kritikuje onaj koji je dobio tri puta manje glasova nego što ima nevažećih listića

- Na taj način se Starom gradu fakturiše novi namet, trošak održavanja tog spomenika koji Starograđani neće da prihvate. Ni u najavi - napisao je predsednik opštine Stari grad.

Predsednik Gradske skupštine Nikola Nikodijević poručuje Bastaću da su građani ti koji su na izborima dali dvotrećinsku većinu strankama koje su vodile grad.

- Time su pokazali da su zadovoljni načinom na koji smo radili prethodne četiri godine. Posebno začuđuju pitanja koja su postavljena jer dolaze od kandidata za gradonačelnika u pokušaju, koji je na tim istim izborima na kojima je lista koju je predvodio Radojičić ubedljivo pobedila, dobio tri puta manje glasova nego što ima nevažećih listića - navodi Nikodijević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Petar

13.06.2018 18:09

Prvo da Bastac pobedi nevazece listice, posle ide cenzus, pa tek onda moze da prica o gradonacelniku.

Marko Lučić

14.06.2018 05:15

@Petar - Petar:Bastać da ima imalo morala ne bi se uopšte oglašavao u javnosti.

Odisej9

13.06.2018 18:13

Čovek koji nikada u životu nije uradio konkretno, i nema iza sebe nikakvu karijeru sem karijere političara.

Goran

13.06.2018 18:14

Sramotno ponašanje za jednog tako mladog čoveka!