JAVNI POZIV ZA NEREDE I RAT NA ULICAMA! Obradović najgore osuo po vlasti - i želi da predvodi GLASAČE SNS-a!

Autor:

Vesti

04.06.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider opozicione stranke Dveri, Boško Obradović, na najbrutalniji način rešio je da isproziva ekonomiju Srbije, kao i srpsku vlast.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović pokreće strah kod poštenog sveta!

Naime, on je na svom Tviter profilu uputio javni poziv za sve građane da ga slede u neredima na ulicama. Kako kaže, on više ovo ne može da trpi, pa poziva, nikog drugog do pošten narod, da izađe na ulice i da otpočne rat protiv vlasti. 

Nažalost, ovakvo agresivno ponašanje Boška Obradovića nikoga više ne iznenađuje. Međutim, napokon je shvatio kako "šaka" ljudi opšte i pridaje značaju njegove nastupe, pa je ovoga puta došao do inovativne ideje. On je za svoje "ratne planove" pozvao i većinu građana, odnosno, glasače Srpske napredne stranke. 

Niko zdravog razuma neće ni pomisliti da bi mu ovakva akcija ikada uspela, samo je velika šteta što ovim putem nastavlja da unosi strah i nerede u živote građana Srbije.

 

 

- Ovo što nam vlast radi sa najskupljim gorivom u Evropi - to je neviđeni lopovluk. Kako gorivo može da bude 35-45 dinara jeftinije u Makedoniji ili BiH? Treba da izađemo na ulice, bez obzira ko je glasao za vlast a ko za opoziciju, i stavimo im do znanja da to više nećemo da trpimo! - napisao je Obradović na svom Tviter profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading